CLASSICA VENEZIANA LOISON v plechovce

Nacházíte se zde:
CLASSICA VENEZIANA LOISON v plechovce
Dostupnost: skladem


Cena:   534 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

 

Veneziana classic 550g 

Popis: dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o vanilku Mananara * z Madagaskaru, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.

Složení: pšeničná mouka, čerstvá vejce, čerstvé máslo (18%) (mléko), cukr, poleva (8%) (cukr, čerstvé vaječné bílky, slunečnicový olej, mandlová mouka, rýžová mouka a obilná mouka, přírodní aroma), cukr, kvásek (lepek), zrna cukru (3%), italské mandle (3%), Emulgátor: monoglyceridy a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, italský med, čerstvá smetana (1,5%) (mléko), vysoce kvalitní čerstvé mléko (1%), kakaové máslo, celá mořská sůl Cervia, přírodní vanilka Mananara * z Madagaskaru (0,2%), koření, přírodní aroma. Pro alergiky: obsahuje obiloviny včetně lepku, může obsahovat: ořechy, sóju. Vyrobeno v Itálii.

Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, mandle; může obsahovat sóju, ořechy

Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 8 měsíců.

Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení  GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Nutriční hodnoty:

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80g

% RI

energie

400 kcal

320 kcal

16 %

tuky

20 g

16 g

21 %

 z toho nasycené mastné kyseliny

11 g

9 g

45 %

cholesterol

94 mg

75 mg

25 %

sacharidy

48 g

39 g

14 %

z toho cukry

20 g

16 g

18 %

přidaný cukr

19 g

15 g

24 %

vláknina

1 g

0 g

0 %

bílkoviny

7 g

6 g

11 %

sůl

0,61 g

0,49 g

9 %

RI = referenční hodnota příjmu

 

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme