COLOMBA

Nacházíte se zde:
Dort vyrobený přirozeným kvašením kváskového těsta, nepravidelného oválného tvaru připomínající holubici. Samotný dort je zvláště měkký díky použití čerstvého mléka, čerstvého másla a čerstvého krému a přírodní mananara del Madagaskar * vanilky. Má lehkou texturu a je obohacen o sicilskou kandovanou...
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 692 Kč
Dort vyrobený přirozeným kvašením kváskového těsta, nepravidelného oválného tvaru připomínající holubici. Dort je jemný a lehký, obohacený kandovanou broskvovou kůrou. Bochník je pokryt polevou a zdobený granulovaným cukrem a lískovými ořechy Piemonte IGP.    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 688 Kč
Dort vyrobený přirozeným kvašením kváskového těsta, nepravidelného oválného tvaru připomínající holubici. Samotný dort je zvláště měkký díky použití čerstvého mléka, čerstvého másla a čerstvého krému a přírodní mananara del Madagaskar * vanilky. Má lehkou texturu a je obohacen o sicilskou kandovanou...
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 655 Kč
Dort vyrobený přirozeným kvašením kváskového těsta, nepravidelného oválného tvaru připomínající holubici. Dort je jemný a lehký, obohacený čokoládovým krémem a kapkami čokolády. Bochník je pokryt čokoládovou polevou a čokoládovými vločkami    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 655 Kč
Dort vyrobený přirozeným kynutím kváskového těsta, nepravidelného oválného tvaru připomínající holubici. Dort je jemný a lehký, obohacený o kandované "pomeranče ze Sicílie" a plněné zabaionovým krémem. Bochník je pokryt polevou a zdobený granulovaným cukrem a mandlemi.    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 385 Kč
Dort vyrobený přirozeným kynutím kváskového těsta, nepravidelného oválného tvaru připomínající holubici. Dort je jemný a lehký, obohacený o sicilskou kandovanou pomerančovou kůru. Bochník je pokryt polevou a zdobený granulovaným cukrem a mandlemi.    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 315 Kč
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme