FIORENZATO ACCADEMIA použitý profesionální kávovar

Nacházíte se zde:
FIORENZATO ACCADEMIA použitý profesionální kávovar
Dostupnost: skladem


Cena:   16 332 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

FIORENZATO ACCADEMIA použitý profesionální kávovar

dvouskupinový kávovar ve funkčním stavu, vrácený z kavárny, po ukončení provozu

vhodný pro začínající kavárnu, restauraci, případně jako náhrada nefunkčního současného kávovaru

stroj funguje v manuálním režimu, připravuje kávu stiskem tlačítka, nutná drobná oprava elektroniky

samozřejmostí je předvedení v Brně, před předáním, možnost si vše vyzkoušet

vhodný stroj do menšího provozu, díky menšímu bojleru 

Technické údaje

možno připojit 230 

topnice 2200W

rozměry š/v/h - 700/500/500

hmotnost 45 kg

bojler 5L

automatické dopouštění

vestavěné rotační čerpadlo 200L/H

elektronický programovatelný výdej porcí (nutná drobná oprava) funguje v manuálním režimu

1x tryska výdeje páry

1x výpusť horké vody

 

 

 

 

 

 

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme