Jemné Máslové sušenky LOISON Bacetto 1250g

Nacházíte se zde:

SLEVA 25 %

Jemné Máslové sušenky LOISON Bacetto 1250g
Dostupnost: skladem


Cena:   486 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Jemné Máslové sušenky LOISON Bacetto 

1250g, 200ks v balení

Kakao a lískový ořech to je sušenka Bacetto
Máslová sušenka ve tvaru srdce, kde se malé čokoládové kapky setkávají s křupavými kousky lískových ořechů z oblasti Piemontu. Jedinečný vkus italské tradice je dodáván prostřednictvím této sušenky pro každou příležitost. Zkuste ji s horkým nápojem nebo samostatně.

sušenka je z čerstvých surovin - mouky, másla, Madagaskarské vanilky, vajec a lískových oříšků z Piedmonte + čokolády

 

++++

SUŠENKA KE KÁVĚ, NEBO ČAJI KTEROU OPRAVDU NEMÁ KAŽDÝ, buďte jiní, se sušenkami Loison váš servis posunete o další level, umocněte zážitek z návštěvy vašeho podniku. Nebo prostě jen mějte kvalitní máslovou tradičně řemeslně pečenou sušenku :-)

SLOŽENÍ: pšeničná mouka typu „O“, lískové ořechy „Piemonte“ (20%), máslo (20%) (mléko), cukr, kapky tmavé čokolády (8%) (kakaová hmota, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aromatická příchuť) : přírodní vanilka. Kakao min: 51%), italský med, glukózový sirup, Madagaskar Mananara přírodní vanilka *, přírodní aroma.

OBSAHUJE ALERGENY, VČETNĚ OBILOVIN OBSAHUJÍCÍCH GLUTEN. MŮŽE OBSAHOVAT: OŘECHY. VYROBENO V ITÁLII. * CERTIFIKACE SLOW FOOD PRESIDIUM.

 

Produkt uchovávaný na chladném a suchém místě, uzavřený v původním obalu, má trvanlivost 18 měsíců od data výroby.

Suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označování GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Sušenka je balena se čtyřbarevným potištěným termo svařovacím polypropylenem MB 777 26 MY. Charakterizující složka je vytištěna vně na obalu. Produkt je poté uzavřen v krabičce z vlnité lepenky.

 

sušenky možno také zakoupit v dárkovém balení 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme