Jemné Máslové sušenky LOISON Bacetto 1250g

Nacházíte se zde:
Jemné Máslové sušenky LOISON Bacetto 1250g
Dostupnost: do týdne


Cena:   645 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Jemné Máslové sušenky LOISON Bacetto 

1250g, 200ks v balení

Kakao a lískový ořech to je sušenka Bacetto
Máslová sušenka ve tvaru srdce, kde se malé čokoládové kapky setkávají s křupavými kousky lískových ořechů z oblasti Piemontu. Jedinečný vkus italské tradice je dodáván prostřednictvím této sušenky pro každou příležitost. Zkuste ji s horkým nápojem nebo samostatně.

sušenka je z čerstvých surovin - mouky, másla, Madagaskarské vanilky, vajec a lískových oříšků z Piedmonte + čokolády

 

++++

SUŠENKA KE KÁVĚ, NEBO ČAJI KTEROU OPRAVDU NEMÁ KAŽDÝ, buďte jiní, se sušenkami Loison váš servis posunete o další level, umocněte zážitek z návštěvy vašeho podniku. Nebo prostě jen mějte kvalitní máslovou tradičně řemeslně pečenou sušenku :-)

SLOŽENÍ: pšeničná mouka typu „O“, lískové ořechy „Piemonte“ (20%), máslo (20%) (mléko), cukr, kapky tmavé čokolády (8%) (kakaová hmota, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aromatická příchuť) : přírodní vanilka. Kakao min: 51%), italský med, glukózový sirup, Madagaskar Mananara přírodní vanilka *, přírodní aroma.

OBSAHUJE ALERGENY, VČETNĚ OBILOVIN OBSAHUJÍCÍCH GLUTEN. MŮŽE OBSAHOVAT: OŘECHY. VYROBENO V ITÁLII. * CERTIFIKACE SLOW FOOD PRESIDIUM.

 

Produkt uchovávaný na chladném a suchém místě, uzavřený v původním obalu, má trvanlivost 18 měsíců od data výroby.

Suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označování GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Sušenka je balena se čtyřbarevným potištěným termo svařovacím polypropylenem MB 777 26 MY. Charakterizující složka je vytištěna vně na obalu. Produkt je poté uzavřen v krabičce z vlnité lepenky.

 

sušenky možno také zakoupit v dárkovém balení 



Průměrné hodnocení: 100/100 (1 Uživatel)

   Mária, BRATISLAVA    

Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme