kávovar profesionální ASTORIA TOUCH DSP

Nacházíte se zde:
kávovar profesionální ASTORIA TOUCH DSP
dvouskupinový kávovar s displayem 91 476 Kč
Dostupnost: do měsíce


Cena:   91 476 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

ASTORIA TOUCH

velmi kvalitní a výkonný kávovar s minimem plastových dílů, stroj i do těžkého provozu kde je důraz na dlouhou životnost a bezúdržbový provoz.

Elektronický výdej porcí, display 

Měděný bojler ve všech variantách stroje

Dvě trysky páry ve variantách od dvouskupinového provedení

Výpusť horké vody

Čistící program 

Provedení bočnic v černé nebo bordeaux barvě v kombinaci s nerezem

 

 Elektronická verze s volumetrickou dávkou vařené kávy s displejem umožňuje:


- Kapacitní dotyková klávesnice pro 4 dávky
- Počitadlo kávy
- automatický prací cyklus
- Automatické čištění skupiny
- Menu v anglickém, italském, rumunském a ruském jazyce
- Sériové rozhraní pro externí připojení
Displej umožňuje následující funkce:
- Přístup k nabídkám se liší podle hesel
- Automatické zapnutí / vypnutí
- Programování pracovních dní
- Čas / datum programování
- Ovládání displeje pro programování nezávislých dávek kávy pro každou skupinu
- varování o regeneraci změkčovače
- Pracovní teplota ohřívače šálků (pokud je instalován)
Data na displeji:
- Čas a datum
- Teplota bojleru
- Tlak bojleru
- Výstrahy indikující případné poruchy
 
Model je k dispozici ve verzi 1 až 3 skupiny. Pouze ve variantě s displayem

Rotační výkonné čerpadlo uvnitř kávovaru, pro třískupinovou variantu je motor čerpadla chlazen vodou.

Systém výměníku tepla CTS 

velký bojler v kávovaru:

6 lt.- jednoskupinové provedení - výkonný jednoskupinový kávovar (pro provozy např restaurace se spotřebou kávy cca 12 kg měsíčně zcela dostačující)

10,5 lt. - dvouskupinové provedení

17 lt. - třískupinové provedení

u všech variant s výměníkem o průměru 80mm a kapacitou 650 ml
 
Hydraulický systém s multifunkčním rozdělovačem, kompaktní a organizované řešení, které umožňuje optimální přístup k údržbě



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme