Kávovar profesionální WEGA PEGASO

Nacházíte se zde:
Kávovar profesionální WEGA PEGASO
Dostupnost: skladem


Cena:   18 755 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Kávovar profesionální WEGA PEGASO 

s manuálním výdejem kávy, dvouskupinový

 

výborný celokovový kávovar s manuálním výdejem kávy s velmi tichým chodem - externím čerpadlem

pokud začínáte s kavárnou, nemáte veliký rozpočet a přesto chcete profesionální kávovar, zde je řešení

100% funkční a výkonný stroj do provozu pro přípravu kvalitního espressa

velký bojler = spousta horké vody pro výdej na čaje atd, silná pára pro pěnění mléka

kvalitní a robustní konstrukce kávovaru

externí čerpadlo - velmi tichý chod kávovaru

fotografie nabízeného stroje, není nijak moc mechanicky poškozený, skutečně hezký kus

záruka 6 měsíců na funkčnost stroje

kávovar vyčištěný, vyzkoušený - viz foto - káva TOP, připraven k instalaci

možno vyzkoušet v Brně

TECHNICKÉ ÚDAJE

bojler 10,5 L

topnice 3400 W

dvě trysky páry

jeden výdej horké vody

automatické dopouštění, možnost i manuálního, průhledová kontrolka

hezké dvě páky a misky, viz foto

rok výroby cca 1995

 

v případě zájmu, dotazu, nás kontaktujte 

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme