ledová čokoláda Moretto mléčná

Nacházíte se zde:
ledová čokoláda Moretto mléčná
Dostupnost: skladem


Cena:   161 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

 

když je léto a máte chuť na čokoládu? Ledovou? Ano!!! správná volba je ledová čokoláda Moretto !!!

jednoduše ji připravíte v tyčovém mixeru nebo shakeru se 150 ml mléka a kostkami ledu

nechejte se i v létě hýčkat chutí čokolády v ledové podobě !

kakao zhoustne i ve studeném mléce, v tom je kouzlo ledové čokolády

balení obsahuje 12 ks 30g porce

cukr, rozpustný kakaový prášek 26% , kukuřičný škrob, práškový hroznového cukru, aroma, želírovací látka (carragen), zahušťovadlo ( mouka ze semínek carruby). výrobek může obsahovat stopy ořechů, vajec, sóji a mléka

NUTRIČNÍ HODNOTY VÝROBKU

PRO 100g

PRO JEDNU PORCI 155g

Energie

kJ  537 /kcal 127

kJ 816  /kcal 194

Celkové tuky

3,4 g

5,3 g

Nasycené tuky

2,1 g

3,3 g

Sacharidy

20 g

30 g

Cukry

16 g

25 g

Vláknina

0,8 g

1,2 g

Protein

3,8 g

5,9 g

Sůl

0,2 g

0,4 g

 

vyrobeno v Itálii firmou Prodotti Moretto s.r.l.

 

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme