Mahlkönig PEAK mlýnek kávy profesionální

Nacházíte se zde:
Mahlkönig PEAK mlýnek kávy profesionální
Dostupnost: do týdne


Cena:   156 262 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

špičkový mlýnek na espresso

Užijte si špičkový výkon mlecích kamenů z prémiové lité oceli o průměru 80 mm, které nemají žádnou odchylku mletí a jsou otáčeny pouze 900 otáčkami za minutu, jsou chlazeny dvojitým ventilačním systémem, aby byla zachována jedinečná vůně kávy. Dopřejte si maximální kontrolu a funkčnost s nastavitelným výdejem, nejpřesnějším nastavením dávky o 1/100 sekundy a neustále viditelnou indikací teploty na vysoce kontrastním prémiovém OLED displeji.

Detaily

Mlecí kameny z prémiové lité oceli odolné proti opotřebení s optimálním efektem opotřebení
Dvojité větrání pro chlazení při mletí kávy
Nastavitelná výdejní hubice pro centrovanou distribuci mleté kávy do portafiltru jakékoli velikosti
Přesná úprava dávky s krokem 0,01 s
Plynulé nastavení mletí s přesným nastavením
Stupnice pro přesné nastavení mletí a opakovatelnost
Prémiový OLED displej s intuitivním menu a širokým pozorovacím úhlem (> 160 °)
Displej může ukazovat vnitřní teplotu
Individuálně nastavitelné osvětlení výdeje
Robustní držák portafiltru

Technické údaje

Napětí // frekvence // fáze:

200-240 V // 50/60 Hz // 1 ~
100-127 V // 50/60 Hz // 1 ~
Volnoběžné otáčky: 900 ot./min (50 Hz); 1110 ot / min (60 Hz)
Průměr mlecích kamenů: 80 mm
Materiál mlecích kamenů: Litá ocel
Průměrná kapacita mletí *: přibližně 3 g / s
Kapacita zásobníku na kávu: cca. 1500 g
Max. jmenovitý výkon: 690 W
Rozměry (š xvxh): 24 x 55 x 32 cm
Rozměry balení (š x v x h): 57 x 30 x 37 cm
Čistá hmotnost: 15,4 kg
Celková hmotnost: 16 kg
Certifikace: CE, CB, ETL Safety, ETL Sanitation l Další na vyžádání

Standardy:

IEC / EN 60335-1
IEC / EN 60335-2-64
Odpovídá:

Standardní ANSI / UL 763
Certifikováno pro:

CAN / CSA standard CSA-C22.2 č. 195
Sanitační značka ETL / ANSI 8
Standardní barvy:

Jemně strukturovaný povrch, matná černá

Zásobník na fazole (příslušenství)

Cca. 500 g | Cca. 800 g
Zvláštní vybavení

Držák portafiltru úzký (Dalla Corte)
Držák portafiltru šikmý (La Marzocco)
* Závisí na mletí zboží a zvoleném stupni jemnosti.
..Všechny naměřené hodnoty za laboratorních podmínek. Další elektrické specifikace jsou k dispozici na vyžádání. ..Výhrada změn bez předchozího upozornění.


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme