horká čokoláda MORETTO BARBAGLIATA

Nacházíte se zde:
horká čokoláda MORETTO BARBAGLIATA
Dostupnost: skladem


Cena:   863 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Původ Barbagliata - milánské speciality. V roce 1859, v Piazza della Scala, v některých starých domech před slavným divadlem, vznikla "Caffe dei Virtuosi" a právě tam vedoucí Barbaja, benefiční společnost Bellini, vytvořil nádherný čokoládový nápoj, který byl brzy ocenila celou milánská elita. Barbagliata, nebo chcete-li Barbajada vznikla.

Tato dlouhotrvající specialita je nyní součástí tradice díky společnosti Moretto, která ji znovu a znovu zdokonalila pomocí nových technologických postupů. Je směsí vybraných osmi druhů luxusního kakaa, prostě sametový zážitek

Balení obsahuje 50 kusů-  jednoporcí 30g

 

Příprava horké čokolády
horké čokolády připravíte tryskou páry profesionálního kávovaru. Jedna porce, obsah sáčku se smíchá se 125 ml mléka a nechá přejít varem. Výsledkem je horký, hustý nápoj s chutí čokolády.

V domácích podmínkách lze čokoládové nápoje připravit podobně jako pudingy, mícháním ve vhodné nádobě ohřátím až do zhoustnutí za stálého míchání. Případně rozmíchaný nápoj lze připravit převařením v mikrovlnné troubě. 

 

cool


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme