horká čokoláda MORETTO BARBAGLIATA

Nacházíte se zde:

SLEVA 15 %

horká čokoláda MORETTO BARBAGLIATA
Dostupnost: skladem


Cena:   733 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Původ Barbagliata - milánské speciality. V roce 1859, v Piazza della Scala, v některých starých domech před slavným divadlem, vznikla "Caffe dei Virtuosi" a právě tam vedoucí Barbaja, benefiční společnost Bellini, vytvořil nádherný čokoládový nápoj, který byl brzy ocenila celou milánská elita. Barbagliata, nebo chcete-li Barbajada vznikla.

Tato dlouhotrvající specialita je nyní součástí tradice díky společnosti Moretto, která ji znovu a znovu zdokonalila pomocí nových technologických postupů. Je směsí vybraných osmi druhů luxusního kakaa, prostě sametový zážitek

Balení obsahuje 50 kusů-  jednoporcí 30g

 

Příprava horké čokolády
horké čokolády připravíte tryskou páry profesionálního kávovaru. Jedna porce, obsah sáčku se smíchá se 125 ml mléka a nechá přejít varem. Výsledkem je horký, hustý nápoj s chutí čokolády.

V domácích podmínkách lze čokoládové nápoje připravit podobně jako pudingy, mícháním ve vhodné nádobě ohřátím až do zhoustnutí za stálého míchání. Případně rozmíchaný nápoj lze připravit převařením v mikrovlnné troubě. 

SLOŽENÍ 

cukr, rozpustný kakaový prášek 22%, kukuřičný škrob, želírovací látka (carragen), zahušťovadlo (mouka ze semínek carruby) Alergeny - mléko, skořápkové plody

NUTRIČNÍ HODNOTY VÝROBKU

PRO 100g

PRO JEDNU PORCI 155g

Energie

kJ  524 /kcal 125

kJ 811  /kcal 193

Celkové tuky

3,7 g

5,7 g

Nasycené tuky

2,2 g

3,4 g

Sacharidy

19 g

30 g

Cukry

15 g

23 g

Vláknina

1,2 g

1,9 g

Protein

3,4 g

5,3 g

Sůl

0,2 g

0,3 g

 

 

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme