Panetonne Classico Loison – 1000g Astucci

Nacházíte se zde:
Panetonne Classico Loison – 1000g Astucci
Dostupnost: skladem


Cena:   336 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Tradiční, pomalu kynutá bábovka s typickým tvarem panettone a povrchem s typickým křížovým řezem. Žluté těsto je obohaceno pomerančovou kůrou ze Sicílie, citronem z Kalábrie a sultana rozinkami; s Vanilkou Mananarou z Madagaskaru *.

 

Popis: dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku s typickým tvarem panettone a povrchem s typickým křížovým řezem . Dort je obzvlášť měkký se světlou texturou a obohacený o kandovanou kůru z pomerančů ze Sicílie. Na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.

Složení: pšeničná mouka, kandované pomeranče ze Sicílie (15%) [pomerančová kůra (54%), glukózo-fruktózový sirup, cukr, koncentrát citronové šťávy], čerstvé vejce, cukr, poleva (10%) [cukr, bílek, slunečnicový olej, mandlová mouka, předvařená rýže a obilná mouka, přírodní aroma], máslo (mléko), zrna cukru, italské mandle (2%), emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, invertovaný cukrový sirup, přírodní kvásek (lepek), mléčná bílkovina, kakaové máslo, sůl, přírodní aroma. Pro alergiky: obsahuje obiloviny včetně lepku, může obsahovat: ořechy, sóju. Vyrobeno v Itálii.

Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, mandle; může obsahovat sóju, ořechy

Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 6 měsíců.

Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení  GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Nutriční hodnoty:

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80g

% RI

energie

388 kcal

310 kcal

15 %

tuky

18 g

14 g

18 %

 z toho nasycené mastné kyseliny

9 g

7 g

35 %

cholesterol

81 mg

65 mg

22 %

sacharidy

51 g

43 g

16 %

z toho cukry

30 g

24 g

31 %

přidaný cukr

19 g

15 g

30 %

vláknina

2,1 g

2 g

0 %

bílkoviny

6 g

5 g

10 %

sůl

0,54 g

0,43 g

7 %

RI = referenční hodnota příjmu

 



Průměrné hodnocení: 100/100 (1 Uživatel)

   Anna, Brno    
"Profesionalni a vstricne jednani. Dekujeme."

Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme