Kávovar automatický profesionální Phedra Evo Espresso

Nacházíte se zde:
Kávovar automatický profesionální Phedra Evo Espresso
Dostupnost: do týdne


Cena:   56 628 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Phedra Evo ESPRESSO

nový model pro rok 2019

Phedra Evo je všestranný a funkční poloautomatický stolní nápojový automat. Je ideální pro využití v kancelářích, konferenčních místnostech, hotelových snídaních atd.  Rozměry tohoto modelu jsou velmi kompaktní, proto jeho umístění a instalace jsou velmi snadné. Kávovar je trvale připojen na vodu. 

  

Hlavní přednosti kávovaru Phedra Cappuccino:

  • Varná jednotka Saeco s novým předehřívacím systémem Saeco Power Boost pro vynikající espresso.
  • Snadné čištění a údržba.
  • Uživatelsky přívětivé rozhraní s barevným LCD displejem a snadno ovladatelnými dotykovými tlačítky.
  • Výdejová část z vysoce kvalitní nerezové oceli.
  • Energeticky úsporný režim.
  • Velice spolehlivý a výkonný kapučinátor

 

Technické údaje:

Základní parametry

Rozměry Š x H x V v mm        393 x 695 (otevřená 1000) x 508 mm

Váha v kg        37,5 kg

Příkon1750 W

Napětí230 V/50 Hz

Voda

Připojení na vodu       pevné, možnost externího zásobník vody s čerpadlem z barelů 18,9 L 

Pevné připojení na vodu        3/4″ (1-8 barů)

Bojler  1 káva + 1 pára

Materiál bojleru         mosaz (300 ml) 

Další specifikace

Zásobník zrnkové kávy           1

Zásobník instantních produktů          3

Počet voleb     8

Počet předvoleb         1

Směšovače      2

Centrální jednotka     7 nebo 9 g

Kapacita zásobníků

Zrnková káva  1,0 kg

Instantní káva 0,33 kg

Mléko 0,65 kg

Čokoláda         1,75 kg

Čaj     1,5 kg

 

Doplňkové příslušenství (není zahrnuto v ceně)

 

podstavná skříň kávovaru Phedra Espresso, Phedra Capuccino    8456 Kč bez DPH 

mincovník pro žetony Saeco, mince (nevrací, pouze připisuje kredit) 10735 bez DPH 



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme