profesionální mlýnek kávy QUAMAR M80 E

Nacházíte se zde:
profesionální mlýnek kávy QUAMAR M80 E
Dostupnost: do 3 dnů


Cena:   23 565 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

QUAMAR M80 E skladem 

Velmi oblíbený mlýnek a jeho třetí vylepšená varianta

skladem mlýnky v černé matné povrchové úpravě, ihned k odeslání 


instantní (fresh) mlýnek na kávu s elektronickým nastavením, je boží, kupuj, není co řešit !! 

M80 E je vybaven intuitivním kapacitním dotykovým displejem, který zaručuje dlouhou životnost díky naprosté absenci klíčů nebo mechanických spínačů. Se svými 63 mm plochými mlecími kameny dokáže denně vyprodukovat až 3,5 kg mleté kávy denně, což je ideální pro kavárny a pražírny s průměrnou denní spotřebou. Dávkovač mletí - časovač je nastavitelný ve třech různých dávkách a je vybaven celkovým resetovatelným počtem dávek. Jednoduchý program a uživatelské rozhraní v 7 jazycích. Na display si můžete nastavit libovolný opakující se text, např motivační citát pro obsluhu, v pohotovostním režimu se zobrazuje aby se mlýnek bez práce nenudil :-) . Mlýnek kávy může být vybaven následujícím volitelným příslušenstvím: 500 g násepka

výběr z barev:

černá grafitová

černá matná

černá lesk

červená lesk

stříbrná metalická

bílá lesk

oranžová lesk

příplatková úprava leštěný hliník (+596 Kč bez DPH)

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

Tělo:
hliník
Násypka:
plast 500 g - 1,2 kg - 1,5 kg kapacita kávových zrn
Dávkovací zařízení:
programovatelné nastavení pro jednorázové, dvojité a trojité dávkování, s digitálním vizuálním displejem
Rozměry:
160 x 290 x 510 mm (šířka x hloubka x výška)
Čistá hmotnost:
11,3 kg
Dostupné napětí:
230V - 380V - 110V
Certifikace:
CB pro 230V a 380V; ETL pro 110V
Objem:
0,042 m3
Doporučená denní produkce:
až 3,5 kg / den

 



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme