Technologie

Nacházíte se zde:
3D tiskárna, která tiskne v hnědé barvě na Cappuccino, kávu, zmrzlinu, pivo, mléčný koktejl, pití, sušenky a nejen to...    
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 64 981 Kč
Profesionální čokoládovač s trvalým průtokem.. Dávkovač čokolády na pult, ideální pro malé prostory v cukrárnách, zmrzlinách a kavárnách. Může být použita pro špičkové zmrzlinové kornouty, pro zdobení horkých nápojů s topem ze šlehačky, sklenic například při přípravě frappe, dekorace zákusků apod. Díky rychl...
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 38 387 Kč
SP - Krémově chlazené speciality. Kompaktní přístroj umožňující dodávání studených krémů, sorbetů a dalších krémových specialit. Vaši zákazníci budou zaujati SP, díky dokonalé konzistenci výrobků, které dodává, a elegantnímu designu.   SP je dokonalým řešením pro bary, restaurace, kav...
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 29 645 Kč
Profesionální čokoládovač C1 s nerezovým tělem s elegantním designem je perfektně umístěn v jakémkoliv prostředí. Díky rychlému systému vytápění s odolností, kapacitou 4 litry je C1 vhodný pro aktivity, při kterých je vysoká spotřeba horké čokolády, jako jsou přípravy čokolády pro snídaně v hotelech, denní spotřebu čokolá...
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 24 170 Kč
FLOJET 12VDC Čerpejte vodu z barelů 18,9 L, abyste zajistili lepší a chutnější teplé a studené nápoje kdekoliv, kde není možnost vody z řadu. Nový systém FLOJET řady 5000 je navržen tak, aby pracoval s kávovary / kávovary, ledničkami s ledem a vodou, espresso vozíky a přenosnými dřezy nebo jakýmkoli použitím, které vyžaduje přenosnou pitnou vodu. FLOJET vodn...
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 9 876 Kč
náhradní tisková kazeta    
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 3 582 Kč
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme