VENEZIANA ČOKOLÁDOVÁ S KOŘENÍM LOISON v plechovce

Nacházíte se zde:
VENEZIANA ČOKOLÁDOVÁ S KOŘENÍM LOISON v plechovce
Dostupnost: skladem


Cena:   593 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

 

VENEZIANA ČOKOLÁDOVÁ S KOŘENÍM - 550g v plechovce

Popis: dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o kousky čokolády, vanilku z Madagaskaru a koření, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.

Složení: pšeničná mouka, tmavé čokoládové kousky a jedno druhové tmavé čokoládové kakaové kousky z Venezuely (15%) [kakaová pasta, cukr, kakaové máslo, emulgátory: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. kakao min.:51%], čerstvé máslo (14%) (mléko), čerstvé vejce, cukr, kakaová poleva(8%) [cukr, bílek, slunečnicový olej, mandlová mouka, předvařená rýže a pšeničná mouka, kakaový prášek (3,5%), přírodní aroma], přírodní kvásek (lepek), zrna cukru (3%), italské mandle (3%), Emulgátor: monoglyceridy a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, italský med, čerstvý krém (1,5%) (mléko), celá mořská sůl Cervia, vysoce kvalitní čerstvé mléko (0,4%), kakaové máslo, přírodní vanilka Mananara z Madagaskaru * (0,04%), směs vybraných koření (0,1%). Pro alergiky: obsahuje obiloviny včetně lepku, může obsahovat: ořechy. Vyrobeno v Itálii.

Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, sója, mandle; může obsahovat ořechy

Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 8 měsíců.

Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení  GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Nutriční hodnoty:

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80 g

% RI

energie

470 kcal

380 kcal

20 %

tuky

29 g

23 g

33 %

 z toho nasycené mastné kyseliny

12 g

9 g

48 %

cholesterol

69 mg

55 mg

18 %

sacharidy

47 g

37 g

14 %

z toho cukry

22 g

18 g

20 %

přidaný cukr

15 g

12 g

24 %

vláknina

2,2 g

2 g

8 %

bílkoviny

6,4 g

5 g

10 %

sůl

0,44 g

0,35 g

6 %

RI = referenční hodnota příjmu

 

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme