VENEZIANA LOISON TŘEŠEŇ A SKOŘICE v plechovce

Nacházíte se zde:
VENEZIANA LOISON TŘEŠEŇ A SKOŘICE v plechovce
Dostupnost: skladem


Cena:   546 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

VENEZIANA LOISON TŘEŠEŇ A SKOŘICE v plechovce

 

dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o kandované třešně, skořici a vanilku z Madagaskaru, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.

Složení: pšeničná mouka, kandovaná třešeň (16%) (třešně (54%), glukózo-fruktózový sirup, sacharóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, přírodní aroma, mrkev s koncentrátem a ibišková šťáva), čerstvá vejce, čerstvé máslo (11%) (mléko), cukr, poleva (8%) (cukr, čerstvý bílek, slunečnicový olej, mandlová mouka, předvařená rýžová mouka a pšeničná mouka, přírodní aroma), přírodní kvásek (lepek), zrno cukru (3%), italské mandle (3%), emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, italský med, čerstvá smetana (1%) (mléko), vysoce kvalitní čerstvé mléko (1,5%), kakaové máslo, celá mořská sůl Cervia, přírodní vanilka Madagaskar Mananara * (0,2%), skořicový prášek (0,1%), přírodní aroma. Pro alergiky: obsahuje obiloviny včetně lepku, může obsahovat: ořechy, sóju, kámen. Vyrobeno v Itálii.

Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, mandle; může obsahovat sóju a ořechy

Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 8 měsíců.

Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení  GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Nutriční hodnoty:

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80 g

% RI

energie

375 kcal

300 kcal

15 %

tuky

18 g

14 g

20 %

 z toho nasycené mastné kyseliny

8 g

6 g

32 %

cholesterol

88 mg

70 mg

23 %

sacharidy

51 g

41 g

15 %

z toho cukry

33 g

26 g

29 %

přidaný cukr

19 g

15 g

30 %

vláknina

2 g

1,6 g

6 %

bílkoviny

6 g

5 g

10 %

sůl

0,53 g

0,42 g

7 %

RI = referenční hodnota příjmu

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme