VENEZIANA S PISTÁCIEMI Z BRONTE LOISON v plechovce

Nacházíte se zde:
VENEZIANA S PISTÁCIEMI Z BRONTE LOISON v plechovce
Dostupnost: skladem


Cena:   658 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

 

VENEZIANA S PISTÁCIEMI Z BRONTE

Popis: dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o vanilku z Madagaskaru a je vyplněný krémem z pistácií z oblasti Bronte, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi pistácií z oblasti Bronte.

Složení: pšeničná mouka, čerstvé máslo (13 %) (mléko), smetana z pistácií z oblasti Bronte* PDO (13 %) (cukr, pasta z pistácií z oblasti Bronte* PDO, glukózový sirup, voda, čerstvá ricota (mléko), sušené odstředěné mléko, ethylalkohol, máslo (mléko), želatinační činidlo: pektin, konzervanty: sorbát draselný, aroma, sůl, čerstvá vejce, poleva (8 %) (cukr, bílek, předvařená rýžová mouka, přírodní aroma), cukr, pistácie z oblasti Bronte* PDO (5 %), zrna cukru (3 %), kvásek (lepek), emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, italský med, čerstvá smetana (1,5 %) (mléko), vysoce kvalitní čerstvé mléko (1 %), kakaové máslo, celá mořská sůl Cervia, přírodní vanilka Madagaskar Mananara * (0,1 %), přírodní aroma. Pro alergiky: obsahuje obiloviny včetně lepku, může obsahovat: ořechy, sóju. Vyrobeno v Itálii.

Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, pistácie; může obsahovat sóju a ořechy

Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 8 měsíců.

Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení  GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Nutriční hodnoty:

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80 g

% RI

energie

418 kcal

330 kcal

17 %

tuky

21 g

17 g

22 %

 z toho nasycené mastné kyseliny

10 g

8 g

40 %

cholesterol

56 mg

45 mg

15 %

sacharidy

48 g

40 g

15 %

z toho cukry

23 g

19 g

20 %

přidaný cukr

19 g

15 g

30 %

vláknina

2 g

1,5 g

6 %

bílkoviny

7 g

5 g

11 %

sůl

0,51 g

0,41 g

7 %

RI = referenční hodnota příjmu

 

 


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme