výběrová jednodruhová káva BRASIL GUSTO ANTICO 500gr zrnková

Nacházíte se zde:
výběrová jednodruhová káva BRASIL GUSTO ANTICO 500gr zrnková
Dostupnost: přijímáme objednávky


Cena:   456 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

BRAZÍLIE 

GUSTO ANTICO 

Pro kávu je charakteristické plné tělo a výrazná chuť po čokoládě, která představuje typickou vlastnost brazilských káv. V podtónech najdeme sušené ovoce. V dochuti jsou loupané mandle a náznaky sladu. 

 

Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné. 

 

Způsob přípravy espresa

Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma.

Způsob přípravy filtrované kávy

Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma.

Způsob přípravy studené kávy

Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme