výrobník horké čokolády QUAMAR C1

Nacházíte se zde:
výrobník horké čokolády QUAMAR C1
Dostupnost: do týdne


Cena:   24 170 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Profesionální čokoládovač C1 s nerezovým tělem s elegantním designem je perfektně umístěn v jakémkoliv prostředí.


Díky rychlému systému vytápění s odolností, kapacitou 4 litry je C1 vhodný pro aktivity, při kterých je vysoká spotřeba horké čokolády, jako jsou přípravy čokolády pro snídaně v hotelech, denní spotřebu čokolády v barech, cukrárnách, chatách, na horách, zkrátka jeho místo je kdekoliv si umíte představit.
Kromě udržování konstantní teploty čokolády je také vhodný pro udržení dalších nápojů horkých, jako jsou čaje, infuze, svařené víno a další klasické zimní nápoje.

Stroj se jednoduše udržuje a čistí

 

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

Tělo z nerezové oceli
Miska z polykarbonátu - kapacita 4 litry
Rozměry: 220 x 220 x 450 mm (šířka x hloubka x výška)
Čistá hmotnost: 6,5 kg
Dostupné napětí: 230V
Objem: 0,034 m3



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme