čištění a údržba kávovaru

Nacházíte se zde:

Kvalitní káva chutná skvěle jen z čistého kávovaru

 Nejen výběr kávy je zásadní pro dokonalou přípravu nápojů ve vaší provozovně. Čištění a sanitace přístroje pro přípravu kávy je druhých 50 % úspěchu! Využijte našeho programu pravidelné servisní údržby, prodloužíte tím životnost vašeho přístroje, především ale ušetříte náklady na nepravidelný a nečekaný servis „až se TO stane“

Každý kávovar i automatický potřebuje pravidelný servis. Tak jako všechny výrobní prostředky. Ve spolupráci s externími techniky umíme servisovat téměř každý kávovar.

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme