Proč brát kávu od nás?

Nacházíte se zde:

Když jsme poprvé v Itálii tuto kávu ochutnali, ihned jsme si na ní vytvořili závislost. A není divu, naši italští přátele si tajemství pražení, kvalitní dodavatele a řadu zkušeností předávají již po tři generace, od roku 1950. Tuto léty prověřenou kvalitu od roku 2009 přinášíme i vám. Pojďte si s námi užít jedinečné produkty, včetně portfolia jedno druhových káv, pražených v malých aktuálních sériích.

Řemeslná metoda pražení

Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Káva se připravuje pouze z vybraných odrůd kávy od prověřených dodavatelůa každou fázi procesu s pomocí moderních technologií sleduje kvalifikovaný operátor. Mezi našimi kávami převažuje arabica ze střední a jižní Ameriky, robusta pochází z Indie.

Za nekompromisní kvalitou si stojíme

Naše produkty nelze zakoupit v maloobchodní síti, dodáváme ji pouze restauracím, kavárnám či hotelovým provozům. Naší ambicí totiž není, aby naše káva a výrobky byly úplně všude, na prvním místě je pro nás kvalita přípravy a skvělá prezentace kávy. Odvíjíme se od italské kávové kultury, která se vyvíjela více než 100 let.

Pojďte si užít skvělou chuť kávy a práci s designovými kávovary.

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme