kávovar profesionální Elektra KUP

Nacházíte se zde:
kávovar profesionální Elektra KUP

STROJ S REDUKCÍ ELEKTRICKÉ ENERGIE

programovatelný noční cyklus snižuje efektivně spotřebu elektrické energie

ŘÍZENÍ A NASTAVENÍ TEPLOTY

Exkluzivní elektronická regulace teploty přípravy kávy

Elektronické řízení teploty v bojleru vody
Přesné nastavení teploty (+/- 0,25 ° C)

VÝŠKA SKUPIN VÝDEJE VHODNÁ I PRO HRNKY A SKLENICE VELIKOSTI 350 - 550 ml 

AUTOMATICKÝ VÝDEJ KÁVY

Robustní tlačítkový panel s mechanickými tlačítky "soft-touch" na dávkování kávy.

KOVOVÝ PLÁŠŤ VE TŘECH VOLITELNÝCH BARVÁCH

Elektra používá výhradně kov pro kapotáže kávovarů

"CHS" OHŘÍVAČ HORNÍ PLOCHY (VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ)

Inovativní ohřívací systém plochy s šálky s nízkým příkonem bezúdržbový

"BLS" OSVĚTLENÍ KÁVOVARU ( VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ)

 s bls jsou strany stroje osvětleny vícebarevnými LED panely s logem "K". můžete nastavit svou oblíbenou barvu výběrem mezi nespočetnými odstíny barevného spektra RGB.

"MFS" PATENTOVANÝ ZPĚŇOVAČ MLÉKA - MILK FROTHING SYSTEM (VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ)

Automatické nastavení horkého mléka
Automatické nastavení pěnění mléka (cappuccino)
Vlastní nastavení teploty mléka
Množství mléčné pěny dle individuálního nastavení
Automatické řízení čištění zpěňovacího systému

"WTS" PATENTOVANÝ SYSTÉM ÚPRAVY VODY UVNITŘ KÁVOVARU (VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ)

WTS® je inovativní systém úpravy vody, patentovaný společností Elektra, který zlepšuje kvalitu kávy espresso a ovládá její chuť.
Systém WTS® automaticky řídí vylučování hořčíku a vápníku (vápence) a regeneraci čisticí pryskyřice bez zastavení přívodu kávy.
Integrovaná do systému je také stříbrná aktivní iontová kazeta, která odstraňuje chlór z vody a poskytuje dokonalou chuť kávy.

 

VOLITELNÁ BAREVNÁ ÚPRAVA FOLIÍ

K dispozici je neomezený katalog barev a grafiky pro přizpůsobení stroje podle vlastního stylu, např s logem kavárny nebo akce

SPECIFIKACE A MODELY

dvouskupinový kávovar - 169 400 Kč
třískupinový kávovar - 215 380 Kč


Varianta:
Počet:
  VYBERTE VARIANTU
Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme