kávovar profesionální ETNICA

Nacházíte se zde:
kávovar profesionální ETNICA
jednoskupinový kávovar - 125 700 Kč
dvouskupinový kávovar - kompaktní provedení - 153 000 Kč
dvouskupinový kávovar - 155 000 Kč
třískupinový kávovar - 173 700 Kč


Varianta:
Počet:
  VYBERTE VARIANTU

Etnica jsou profesionální espresso kávovary. Automatický, nebo manuální výdej kávy, představuje nedělitelnou vazbu mezi historií a současností, kde budoucnost je souhra nejmodernější technologie se zkušenostmi fungujících věcí z dob minulých. 

Etnica jsou profesionální kávovary k dispozici v provedení automatickým nebo manuálním výdejem s normálními a vyvýšenými skupinami E61 (2skupiny a 3skupiny) s programovatelným výdejem porce , duálními ukazatele pro tlak bojleru a čerpadla, manuální a automatický výdej horké vody , rotační profesionální čerpadlo s vodním chlazením, elektrický ohřev horní plochy na hrnky, bojler a příruby z mědi, armatury z mosazi, rám z leštěné nerezi do "zrcadlového efektu" a se saténovými vzory - nerezová ocel AISI 304.

Přídavné doplňky na přání: směšovač horké vody, zvýšené skupiny, externí rotační čerpadlo, automatický zpěňovač - kapučinátor, sériové rozhraní pro externí připojení, dřevěný kit (držáky filtrů a kolečka výdeje / joysticky) estetické možnosti a přizpůsobení.

Všechny kávovary Etnica Etnica display a display TT jsou také k dispozici s různými estetickými možnostmi: dokonce i s ocelovými bočními stěnami a zadním panelem nebo s ocelovým matným lakem (bílá, černá, světle modrá retro a rezavě hnědá) (super-zrcadlové oceli se saténovou texturou) bočnice. Kromě toho můžete mít různé barvy metakrylátového okraje: černá, bílá, zelená, červená, žlutá, oranžová, modrá a fialová.



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme