kávovar profesionální ASTORIA TOUCH

Nacházíte se zde:

SLEVA 20 %

kávovar profesionální ASTORIA TOUCH
jednoskupinový kávovar 57 112 Kč
Dostupnost: do měsíce
jednoskupinový kávovar s displayem 63 888 Kč
Dostupnost: do měsíce
dvouskupinový kávovar 74 439 Kč
Dostupnost: do měsíce
dvouskupinový kávovar s displayem 83 248 Kč
Dostupnost: do měsíce


Varianta:
Počet:
VYBERTE VARIANTU

ASTORIA model TOUCH
 
Verze 1, 2, 3 výdejní skupiny; všechny v poloautomatické (AEP) a elektronické (SAE) verzi, možnost displaye
 
Standardní provedení s 2 a 3 skupinami s 2 parními tryskami a 1 výdejem horké vody
V elektronických verzích funguje horká voda s automatickým výdejem, nabízí možnost naprogramovat dávky vody např. pro čaj
 
Přední panel s novou generací dotykových tlačítek s jednotlivými tlačítky pro každou dávku a výdej vody s čistícím programem

Rotační čerpadlo uvnitř kávovaru

bojler 10,5 L

 

Elektronická verze s volumetrickou dávkou vařené kávy, displej.
- Kapacitní dotyková klávesnice pro 4 dávky
- Počitadlo kávy
- automatický prací cyklus
- Automatické čištění skupiny
- Menu v anglickém, italském, rumunském a ruském jazyce
- Sériové rozhraní pro externí připojení
Displej umožňuje následující funkce:
- Přístup k nabídkám se liší podle hesel
- Automatické zapnutí / vypnutí
- Programování pracovních dní
- Čas / datum programování
- Ovládání displeje pro programování nezávislých dávek kávy pro každou skupinu
- varování o regeneraci změkčovače
- Pracovní teplota ohřívače šálků (pokud je instalován)
Data na displeji:
- Čas a datum
- Teplota bojleru
- Tlak bojleru
- Výstrahy indikující případné poruchy
 
Model je k dispozici ve verzi 1 až 3 skupiny.

 



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme