kávovar profesioinální PHONICA

Nacházíte se zde:
kávovar profesioinální PHONICA
dvouskupinový kávovar - 155 000 Kč
jednoskupinový kávovar - 125 700 Kč
dvouskupinový kávovar - kompaktní provedení - 146 300 Kč
třískupinový kávovar - 175 000 Kč


Varianta:
Počet:
  VYBERTE VARIANTU

Phonica je profesionální espreso kávovar věnovaný životu Raye Charlese, jehož design, který připomíná tvar mikrofonů nezapomenutelné epochy, Phonica chce být poctou těm velkým a neopakovatelným hlasům XX. Století, které budou vždy zůstat v historii hudby.

Phonica je kávovar dostupný v automatickém a poloautomatickém provedení s normálními a zvýšenými skupinami E61 (1sk, 2sk kompaktní, 2 sk, 3sk) s programovatelným výdejem porce (pouze automatika), duální měřidla pro řízení tlaku kotlů a čerpadel, ruční a automatické dopouštění vody do bojleru, rotační čerpadlo s vodním chlazením, bojler a příruby z mědi, vedení z mosazi, rám z čistého leštěného nerezu do úpravy "zrcadlo" a saténovaná nerezová ocel AISI 304 doplňky z methakrylátu.

Poloautomatické Phonica kávovary se dvěma skupinami jsou také k dispozici jako kávovar s volitelným ohřevem plynem..

Další volitelné doplňky: elektrický ohřívač hrnků, směšovací ventil pro výstup vody, zvýšené skupiny, externí motorové čerpadlo, kapučinátor,  sériové rozhraní pro externí připojení, dřevěný kit (páčky a knoflíky) , estetické možnosti a přizpůsobení.

Estetické možnosti:  se saténovými ocelovými stranami a zadním panelem (základní model), s ocelovým matným lakem bílé, černé, světle modré retro a hnědé. Navíc můžete mít s různým barevným metakrylátem: černá, bílá, zelená, červená, žlutá, oranžová, modrá, fialová, stříbrná zrcadla, zlaté zrcadlo.

 



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme