kávovar profesionální RADIOFONICA

Nacházíte se zde:
kávovar profesionální RADIOFONICA
dvouskupinový kávovar 116 925 Kč
Dostupnost: více než měsíc
dvouskupinový kávovar s manuálním výdejem 103 242 Kč
Dostupnost: více než měsíc


Varianta:
Počet:
VYBERTE VARIANTU

RADIOFONICA

aktuálně skladové kusy v Itálii, s rychlým dodáním - velmi žádaný stroj je nyní dostupnější

Radiofonica je nejnovějším profesionálním Orchestrale kávovarem. Kávovar je inspirován skutečným radiovým přijímačem..  
Zrodil se téměř před sto lety a dovolil mnoha lidem, aby mohli poslouchat skutečný orchestr, kterého se dříve nemohl každý jednoduše zúčastnit.
Stejným způsobem se zrodila Radiofonica jako tradiční přístroj, který chce zjednodušit možnost více lidem po celém světě vychutnat dobrou a tradiční extrakci kávy. Takže jeho design připomíná staré rádio: vždy vysoce kvalitní a vždy 100%, vyrobený v Itálii profesionální espresso stroj.

Stroj je plně vybavený, kompaktní za výhodnou cenu díky tomu, že jsme optimalizovali výrobu pouze v jedné dostupné verzi s automatickým ovládáním se dvěma zdviženými skupinami E61, kohouty nebo joystickem s programovatelným ovládáním porce, duálními měřiči pro 11 litrů bojler, regulace tlaku čerpadla, automatické dopouštění vody, rotační čerpadlo chlazené vzduchem, bojler a potrubí z mědi, potrubní armatury z mosazi, rámy z nerezové oceli AISI 304 a lakované v různých barvách.

Kávovar se vyrábí pouze ve dvouskupinové variantě, pouze se zvýšenými výdejními skupinami, tedy výběr toho nejlepšího pro Vás

Dostupné doplňky: světelné diody LED, dřevěný kit (držáky filtrů a joysticky), držáky filtrů v bílé barvě.

Radiofonica je k dispozici v mnoha sériových matných barvách: bílá, černá, světle modrá retro a hnědá.

v galerii náhledy skladových kusů, pro aktuální dostupnost nás prosím kontaktujte tel 605444007



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme