ASCASO professional line

Nacházíte se zde:

velmi kvalitní stroje z produkce ASCASO Barcelona

kávovary s revoluční celonerezovou konstrukcí včetně bojleru a součástí. V naší nabídce profesionální stroje BARISTA, vlastníme i prototypy s číslem bojleru 53, 54. Díky těmto prototypům jsme se stali součástí vývoje kávovaru. Troufáme si tvrdit, že současná generace strojů BARISTA a nově BARISTA T je již bezproblémovým kávovarem v plné výbavě s LED osvětlením praconí plochy, cold touch tryskami páry a plně vybavenou řídící elektronikou v základním provedení, plně vybavené kávovary za dobrou cenu. Navíc nerezový bojler a součásti jsou méně náchylné k zavápnění, kávovary skutečně umí krásné nekompromisní espresso. Ve variantě BARISTA T můžete řídit teplotu výdeje přímo na skupině, špičkou je kávovar BIG DREAM - multibojler, který získal řadu ocenění mimo jiné za inovativnost.

                    

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme