kávovar profesionální ASTORIA CORE 200

Nacházíte se zde:
kávovar profesionální ASTORIA CORE 200
dvouskupinový kávovar 102 937 Kč
Dostupnost: do měsíce
třískupinový kávovar 128 105 Kč
Dostupnost: do měsíce


Varianta:
Počet:
VYBERTE VARIANTU

kávovar profesionální ASTORIA CORE 200  

Minimalistický stroj, maximální výkon


S Core200 má espresso nový design. Astoria srdce bije uvnitř Core, směs tradice, technologie a vášeň pro espresso. Pevný a spolehlivý výrobek s minimálním a moderním designem.

VYSOCE KVALITNÍ KOMPONENTY PRO BEZPROBLÉMOVÝ PROVOZ

 

1. Shot Timer

Indikace doby extrakce pro každou skupinu.

2. Logo

Podsvícené logo Astoria.

3. Můstek pro každou výdejní skupinu

Umožňuje stroji používat jak pro espresso šálky, tak pro sklenice mléčných nápojů.

4. Větší průměr parních trysek

Umožňují větší konzistenci kvality páry, zlepšují pěnění mléka.

5. LED pracovní světlo

Umožňuje „baristovi“ pracovat v optimálních podmínkách i v prostředí se sníženou viditelností, jako jsou hospody, kluby atd.

6. Mechanická tlačítka „filocarrozzeria“

Udržují pediment čistý a díky své mechanické povaze se vyhýbají defektům v důsledku páry, špinavých rukou, mokrých rukou atd.

7. Přednastavené dávky

Čtyři různé přednastavené dávky ve verzi SAE.

8. Přední sešikmení

barmanovi umožňuje na první pohled vidět tlačítka výdeje pohodlněji

9. Tělo kávovaru

Všechny kapotáže, kromě obrub, jsou vyrobeny z plechu, který tvoří pevný a odolný stroj.

 

DVOUSKUPINOVÝ KÁVOVAR

napětí
220-240 / 380-415V
energie
3.350W-3.900W
bojler
12 Lt
Trysky pro vodní páru
2/1
šíře
747 mm
hloubka
493 mm
výška
511 mm
Čistá hmotnost
67 kg

TŘÍSKUPINOVÝ KÁVOVAR

napětí
220-240
energie
4.850W-5.770W
bojler
17 Lt
Trysky pro vodní páru
2/1
šíře
987 mm
hloubka
493 mm
výška
511 mm
Čistá hmotnost
83 kg

v katalogu ke stažení jsou veškeré doplňující informace

pokud máte zájem o speciální cenu s bonusem, kontaktujte nás 


Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme