proč koupit profesionální kávovar, technologii právě od nás?

Nacházíte se zde:

proč koupit profesionální kávovar, technologii právě od nás?

Proč kávovar právě od PAVIN CAFFE CZ s.r.o.?

Zkušený obchodní partner společností které zastupujeme oficiálně na českém trhu.

Individuální nabídka, vždy dle potřeb zákazníka. Vždy je nějaké někdy i kompromisní řešení.

Možné pravidelné servisní prohlídky, prodloužíte tak životnost kávovaru, eliminujete vznik nebo příčinu možné nefunkčnosti, nebo závady stroje.

Profesionální kávovary, zejména ORCHESTRALE, ELEKTRA, ASTORIA, vybavení od společnosti MACAP skutečně umíme. Prošli jsme si za roky snad všemi technickými problémy a dokázali je i s výrobci přímo vyřešit. Nasbírali jsme také spoustu zkušeností totálními renovacemi kávovarů od všech dodavatelů technologií z naší nabídky.

Disponujeme svými skladovými zásobami jak náhradních dílů, tak nejdůležitějších komponentů, například řídící elektroniky.

V případě nenadálého servisu i z důvodu mimozáruční opravy máme VŽDY náhradní řešení, kávovar na zapůjčení, reagujeme obratem. Nenecháme Vás na holičkách, víme jak je důležitý servis a zázemí při koupi technologie.  

Pravidelně aktualizujeme novinky a technické vylepšení od dodavatelů, nezamlčujeme "svolávací" servisy.

Ať se to konkurenci a ostatním "prodejcům" líbí nebo ne, nejen vystavujeme ale i prodáváme a instalujeme. V poslední době také s potenciálními zákazník

      Cena technologie vychází zejména z nákupní ceny výrobce, ceny dopravy, povinné ceny likvidace elektroodpadu, seřízení, nastavení stroje dle požadavků zákazníka, práce technika, zejména ale respektujeme oficiální ceník, což je také podmínkou oficiálního autorizovaného zastoupení. U většiny HI-TECH kávovarů jako je například ASTORIA STORM, ELEKTRA INDIE je příprava kávovaru v řádech několika hodin, nastavování, seřizování a finálního ladění. Srovnatelné úkony jako s přípravou nového automobilu, určitě jste někdy zažili, nebo alespoň slyšeli, proč si nelze vozidlo - v našem případě kávovar převzít jakmile přijede od výrobce.

      Nemáme ambice se "přetahovat" s konkurencí nebo levnějšími nabídkami, přesto tyto zprávy také registrujeme - "kopili jsme TAM a TAM od TOHO a TOHO, protože nám dali cenu o XY % nižší". Hlad po co nejnižší ceně je skutečně fenoménem posledních let. Spousta takových nízkých internetových nabídek ale končí jen u ceny, bez jakékoliv podpory, servisu nebo dodržení slibů před platbou. Uznáváme, je to taky cesta, je u ní to "ale"... Často nás v poslední době oslovují zákazníci s požadavkem na záruční opravy a servis strojů, které jsou právě z takové distribuce se slovy: "když jste prodejci, vyřiďte si záruční opravy s výrobcem" a opravte nebo nastavte, seřiďte nám stroj, vždyť Vás to přece baví, jak píšete. Jsme přesvědčeni, že cena stanovená výrobcem je minimálně kvůli těmto situacím skutečně spravedlivá a správná. Je třeba jen dobře vybírat společnost od které zařízení koupíte. Přecejen jsou to stroje, může nastat nějaká situace kdy servis a podporu potřebujete. 

A můžete skutečně jen koupit technologii, TOP káva od nás je jen přijemným bonusem.. Není podmínkou nákupu technologie.

Nejdůležitější je ale fakt, že práce s kávovary nás baví !!!

Staňte se dalším spokojeným zákazníkem i Vy, těšíme se na spolupráci, neváhejte nás již dnes kontaktovat

 

 

přiložená koláž je z konce ledna 2019 - kávovary objednané 3.-5.1.2019

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme