BRITA professional

Nacházíte se zde:

FILTRAČNÍ KARTUŠE BRITA PROFESSIONAL PRO PROFESIONÁLNÍ KÁVOVARY

 
Ať už klasická káva, nebo espresso, káva se vždy skládá z vysokého procenta vody, a proto je její výsledná chuť závislá na kvalitě vody. Filtry vody BRITA pomohou získat optimální kávu z vody, která se v jednotlivých regionech výrazně liší.

PURITY C Quell ST Speciálně vyvinutý pro stravovací a vendingové odvětví. Filtrační patrony BRITA PURITY C Quell ST snižují uhličitanovou tvrdost pitné vody, a tím výrazně snižují nebezpečí usazování vodního kamene v zařízeních. Filtrační médium na sebe dále váže ionty kovů (např. olovo a měď) a redukuje látky, které mohou negativně ovlivňovat chuť a vůni (např. zbytky chloru).Pouze takto filtrovaná voda dá vyniknout přirozené chuti, rozvine aroma výrobků a zajistí kvalitní výsledky vaší práce. Filtrační patrony s technologií BRITA PURITY C Quell ST jsou vhodné především pro kávovary, prodejní zařízení, pekárny a konvektomaty. Kapacity jsou uváděny při uhličitanové tvrdosti 10°dH PURITY C50 Quell ST kávovary, vending - obtok 40%: 960 lpece a konvekt. - obtok 10%: 660 l PURITY C150 Quell ST kávovary, vending - obtok 40%: 2408 lpece a konvekt. - obtok 10%: 1656 l PURITY C300 Quell ST kávovary, vending - obtok 40%: 4000 lpece a konvekt. - obtok 10%: 2750 l PURITY C500 Quell ST kávovary, vending - obtok 40%: 6800 lpece a konvekt. - obtok 10%: 4675 l PURITY C1100 Quell ST kávovary, vending - obtok 40%: 11500 lpece a konvekt. - obtok 10%: 7906 l
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: od 2 710 Kč
hlava filtru PURITY C QUELL stavitelný obtok 0-70%   Max. provozní tlak: 8,6 barů Provozní teplota: 4–30 °C Provozní poloha: svislá, vodorovná a závěsná Testováno nezávislými ústavy – certifikáty ACS, SVGW, TÜV, VA, TIFQ, WRAS připojení závit 3/8"
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 900 Kč
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme