La Veneziana - tradiční bábovka

Nacházíte se zde:

luxusní bábovky dle tradiční benátské receptury, ručně balené v krásném dárkovém papíru, nebo plechovce, požitek nejen pro oči

všechny bábovky jsou vyrobeny pouze z nekvalitnějších surovin a kynou tradičním způsobem, ruční práce pro dosažení té nejvyšší možné kvality, to je LOISON

dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o vanilku z Madagaskaru a je vyplněný krémem z pistácií z oblasti Bronte, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi pistácií z oblasti Bronte.    
Dostupnost:
do 2 týdnů
Cena s DPH: 658 Kč
dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o kousky čokolády, vanilku z Madagaskaru a koření, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 593 Kč
  Bábovka podle tradiční Benátské receptury vyrobena přirozeným kynutím. Je obzvláště měkká díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Má lehkou texturu a je obohacen kandovanýmI meruŇKAMI, madagaskarskou vanilkou a kořením.    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 593 Kč
klasická benátská receptura, s máslem, mandlemi a čtyřmi druhy koření    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 586 Kč
dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o kandované třešně, skořici a vanilku z Madagaskaru, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 546 Kč
dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o vanilku Mananara * z Madagaskaru, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 534 Kč
klasická benátská receptura, s mlékem, pozdní mandarinkou z Ciaculli a čtyřmi druhy koření    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 423 Kč

 

 

 

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme