LOISON

Nacházíte se zde:

   

Tradice je hlavní složkou a vášeň je to, co zahřívá pece pekárny LOISON: vytváří značkové cukrovinky po tři generace a přináší je ke stolům po celém světě.

Rodinný podnik založil dědeček Tranquillo, který jej poté předal svému synovi Alessandrovi. Nyní Dario Loison stojí v čele této 75leté společnosti, která se opírá o dlouholetý rodinný obchod a historii.

jsme oficiální distributor výrobků LOISON a pro Vás tuto stránku průběžně doplňujeme, dle aktuální poptávky produktů z katalogu LOISON. Pokud máte zájem o výrobek, který není zde, kontaktujte nás, sdělíme možnosti dodání. Pro aktuální skladovou zásobu a dostupnost Vás zveme na náš druhý shop www.pavinshop.cz/loison

 

možná je také velkoobchodní spolupráce, pro detaily a ceny nás kontaktujte

produkty Loison zasíláme i na Slovensko 

 

  Přirozeně kynutý koláč ve formě bochníku pokrytý mandlovou polevou. Žluté těsto je obohaceno o rozinky sultánky.      
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 252 Kč
Produkt přirozeně kvašený, s typickým tvarem plátky panettone a povrch se krájí typickým příčným řezem. Žluté těsto je obohaceno o rozinky Sultana a višně    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 35 Kč
Produkt přirozeně kvašený, s typickým tvarem plátky panettone a povrch je oříznut typickým příčným řezem. Žluté těsto je obohaceno o Sultana rozinky a mandarinkový extrakt z Ciaculli .    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 35 Kč
Produkt z přírodního kvásku s typickým tvarem plátky panettone a povrch se řeže typickým křížovým řezem. Žluté těsto je obohaceno o rozinky sultana a kandované „Pomeranče ze Sicílie“ a „Citron z Diamante-Calabria“    
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 35 Kč

Kvalita přípravy spočívá v respektování pomalých a dlouhých časů: 72 hodin pečlivého čekání, kynutí a postupy dnes stejně jako v minulosti. 
Kvalita a příchutě jsou chráněny procesem, který není vynucený a který tedy respektuje exkluzivní postupy a vlastnosti.

Intenzivní kontrola kvality je prováděna v každém okamžiku výroby, aby byl zajištěn proces, který garantuje nejvyšší kvalitu výrobku a přirozeně dlouhou trvanlivost.

jak celý proces probíhá můžete vidět na videu zde 

 

 

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme