mechanické čističe filtru páky

Nacházíte se zde:

mechanický čistič filtru páky s trubkovým zásobníkem montáž na hranu barové desky
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 16 570 Kč
konec bouchání a klepání v kavárně.... jednoduchost - rychlost - čistota -  to je PRO-FONDI® innovation - exkluzivní čistič filtru páky ■ Optimalizuje čištění filtrů zlepšuje výsledek v šálku (z testů prováděných v laboratořích pražení) ■ Vyvarujte se znečištění barové desky ■ Vyhněte se vyklepávání a klepání pákami, už žádný hluk v kavárně ■ Vyhněte se výměně filtrů a oděru skupin ■ Rychlejší než klasické vyklepávání a vytírání špinavým štětcem ■ Vyvarujte se traumatu paží a ramen ■ Zachyťte a likvidujte kávy v hygienickém stavu. ■ Nepotřebuje speciální údržbu a čištění ■ Sběr velkého množství kávy v jednom vaku ■ Zabraňuje poletování hmyzu kolem použité kávy
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 14 800 Kč
mechanický čistič filtru páky s trubkovým zásobníkem montáž do barové desky  
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 14 432 Kč
mechanický čistič filtru páky s trubkovým zásobníkem montáž na hranu barové desky
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 11 339 Kč
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme