kávovar profesionální NOTA s manuálním výdejem kávy

Nacházíte se zde:
kávovar profesionální NOTA s manuálním výdejem kávy
jednoskupinový kávovar 74 657 Kč
Dostupnost: do měsíce


Cena:   74 657 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

jasná a jediná správná volba profesionálního baristy!! 

Kávovar Orchestrale Nota je nejkompaktnější profesionální kávovar z kolekce kávovarů Orchestrale. Je ideální pro malé bary a kavárny a je věnována znalcům kávy espresso a těm nejlepším v přípravě kávy, kteří chtějí mít doma nebo v kanceláři maximum, co dokáže vytvořit malý kávovar na espresso.

Nota je profesionální kávovar na espresso s jednou výdejní skupinou s termosifonickým systémem, se zvýšenou výdejní skupinou E61 "Levetta", s měděným bojlerem 3 Lt, s plněním vody z nádrže 2,8 Lt vybaveným čidlem se signalizací prázdné nádržky, s rotačním čerpadlem jako mají velké kávovary pro extrakci kávy, automatické plnění vody do bojleru, rotační čerpadlo je vzduchem chlazené, bojler a potrubí z mědi, armatury z mosazi, s ochranným termostatem pro topné těleso, se samostatným tlakoměrem kotle a tlakem vody, s snadno nastavitelným tlakem v bojleru nezbytným pro různé druhy kávy a směsí. Hlavně díky většímu bojleru 3L má kávovar dostatek suché silné páry pro přípravu mléčných nápojů.

Dostupné možnosti: kohoutky nebo joysticky na výdeji vody a páry, sada z ořechového dřeva (držáky filtrů, a knoflíky / joysticky), bílé držáky filtrů, černý nebo bílý držák filtrů E.S.E. adaptér na kapsle nebo PODy, páry a vodní hůlky s teflonem uvnitř pro studený povrch na omak - nepálí.

Estetické možnosti: i se saténovými ocelovými bočnicemi a zadním dílem (základní model), s extra tenkým tvrzeným sklem (v barvě černé nebo bílé) bočními panely, bočnice s matnou barvou (bílá, černá, světle modrá retro a rezavě hnědá), s ořechovým dřevem po stranách nebo v edici LIMITED (super zrcadlová ocel se saténovou texturou - vzory).

v základním provedení je stroj v následující konfiguraci:

Kompletní rám stroje z nerezové oceli AISI 304
Skupina stroje E61 "Levetta" systém s manuálním výdejem pro dokonalou kávu - zvýšené provedení 
Bojler 3L, měděný, s měděnými rozvody
Možno připojit budto k vovovodní síti, nebo má stroj vestavěnou dolévací nádržku s objemem 2,8L

Vestavěné rotační profesionální čerpadlo Fluid-O-Tech s vzduchem chlazeným motorem

Signalizace zapnutého stroje
Signalizace pro doplnění zásobníku vody
Ochrana topného tělesa termostatem
Dva profesionální ukazatele - tlaku v bojleru a tlaku rotačního čerpadla 
Profesionální směrová tryska páry (možno objednat s teflonovou vložkou - "cold touch") 
Profesionální výpusť horké vody (možno objednat s teflonovou vložkou - "cold touch")
Dvě páky pro přípravu 1 a 2 káv
LED osvětlení loga na zadním panelu 




MOŽNÉ DALŠÍ ROZŠÍŘENÍ STROJE - NENÍ ZAHRNUTO V CENĚ:

boční panely z extra tvrzeného skla, matné černé nebo bíle lakované oceli, Limitovaná edice leštěné boky s jemně saténovými vzory
bílé prukojeti pák výdeje kávy
KIT NUTWOOD - bočnice, kohouty a rukojeti z masivního ořechového dřeva
Joystick ovládání výdeje vody a páry místo kohoutů
Technická a estetická customizace dle přání - barevné bočnice atd...

Kávovar dodáváme v originálním balení, doplněný návodem v češtině.

 

 



Dokumenty ke stažení


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme