Stroje pro horké nápoje a čokoládu

Nacházíte se zde:

výrobníky čokolády


Profesionální čokoládovač s trvalým průtokem.. Dávkovač čokolády na pult, ideální pro malé prostory v cukrárnách, zmrzlinách a kavárnách. Může být použita pro špičkové zmrzlinové kornouty, pro zdobení horkých nápojů s topem ze šlehačky, sklenic například při přípravě frappe, dekorace zákusků apod. Díky rychlému systému vytápění s odolností, kapacitou 4 litry je C1 vhodný pro aktivity, při kterých je vysoká spotřeba horké čokolády, jako jsou přípravy čokolády pro snídaně v hotelech, denní spotřebu čokolády v barech, cukrárnách. Netradiční design výdeje průtokem zaručuje okamžitou návratnost a zejména upoutává pozornost Vašich zákazníků Snadné čištěníSTRUKTURA stroje je úplně rozebíratelná a mimořádně snadná a rychlá na čištění   TECHNICKÉ SPECIFIKACE tělo je z nerezové oceliMiska má kapacitu 3 litryRozměry 220 x 700 mm (průměr x výška)Čistá hmotnost 9,45 kgNapětí 230VObjem 0,068 m3
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 29 990 Kč
Profesionální čokoládovač C1 s nerezovým tělem s elegantním designem je perfektně umístěn v jakémkoliv prostředí. Díky rychlému systému vytápění s odolností, kapacitou 4 litry je C1 vhodný pro aktivity, při kterých je vysoká spotřeba horké čokolády, jako jsou přípravy čokolády pro snídaně v hotelech, denní spotřebu čokolády v barech, cukrárnách, chatách, na horách, zkrátka jeho místo je kdekoliv si umíte představit.Kromě udržování konstantní teploty čokolády je také vhodný pro udržení dalších nápojů horkých, jako jsou čaje, infuze, svařené víno a další klasické zimní nápoje. Stroj se jednoduše udržuje a čistí   TECHNICKÉ SPECIFIKACE Tělo z nerezové oceliMiska z polykarbonátu - kapacita 4 litryRozměry: 220 x 220 x 450 mm (šířka x hloubka x výška)Čistá hmotnost: 6,5 kgDostupné napětí: 230VObjem: 0,034 m3
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 18 755 Kč

 

 

 

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme