výrobník horké čokolády QUAMAR CK01

Nacházíte se zde:
výrobník horké čokolády QUAMAR CK01
Dostupnost: do týdne


Cena:   38 387 Kč
Počet:
VLOŽIT DO KOŠÍKU

Profesionální čokoládovač s trvalým průtokem..

Dávkovač čokolády na pult, ideální pro malé prostory v cukrárnách, zmrzlinách a kavárnách. Může být použita pro špičkové zmrzlinové kornouty, pro zdobení horkých nápojů s topem ze šlehačky, sklenic například při přípravě frappe, dekorace zákusků apod.

Díky rychlému systému vytápění s odolností, kapacitou 4 litry je C1 vhodný pro aktivity, při kterých je vysoká spotřeba horké čokolády, jako jsou přípravy čokolády pro snídaně v hotelech, denní spotřebu čokolády v barech, cukrárnách.

Netradiční design výdeje průtokem zaručuje okamžitou návratnost a zejména upoutává pozornost Vašich zákazníků

Snadné čištění
STRUKTURA stroje je úplně rozebíratelná a mimořádně snadná a rychlá na čištění

 

TECHNICKÉ SPECIFIKACE

tělo je z nerezové oceli
Miska má kapacitu 3 litry
Rozměry 220 x 700 mm (průměr x výška)
Čistá hmotnost 9,45 kg
Napětí 230V
Objem 0,068 m3



Dokumenty ke stažení


Videa


Zpět na výpis
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme