Výběrové kávy 500g

Nacházíte se zde:

Víme, že jednodruhové kávy jsou současným trendem mnoha kaváren...

..víme ale také, za 69 let kdy pražíme, co která káva při pražení vyžaduje, máme také jako téměř všichni kdo rozumí kávě neskutečně kvalitní dodavatele...

Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné. 

Jakoukoliv výběrovou kávu z našeho programu 12/24 Vám umíme připravit na objednávku absolutně čerstvou, dle objednávky. Neváhejte proto rozšířit nabídku ve Vaší kavárně i s výběrovými kávami od nás. S pražením máme 69 let skutečných zkušeností. Pro nezávaznou návštěvu s ochutnávkou nás kontaktujte


Kolumbie Supremo Rio Magdalena Plná tělo, káva střední acidity charakteristická vůní po karamelizovaných citrusech, zralých švestkách a sušených datlích. Překvapí chuť kakaového fondánu a hrozinek, která vydrží dlouho v ústech. Duben - květen 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
BRASIL GUSTO ANTICO  Pro kávu je charakteristické plné tělo a výrazná chuť po čokoládě, která představuje typickou vlastnost brazilských káv. V podtónech najdeme sušené ovoce. V dochuti jsou loupané mandle a náznaky sladu.    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
Costarica San Rafael Tarrazu Káva s výraznějším tělem a rafinovanou aciditou charakteristickou citrusovými tóny. Dlouhotrvající dochuť kávu obohacuje nádechem čokoládového fondánu a koření. Červen - červenec 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
NEPÁL  MOUNT EVEREST SUPREME  Káva s výraznějším tělem a nízkou kyselostí v chuti kombinuje kakaový fondán, se stopami rebarbory a hořce. Dozvuk chuti kávy nabídne pryskyřičnou stopu borovice mugo.    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
Indie Monsonato AA Velmi chutná káva se středním tělem a lehkými, příjemnými náznaky kadidla. Dochuť je klasická s tóny orientálních koření. Srpen - září 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
  CUBA Serrano Lavado Pro kávu je charakteristické plné tělo s podtóny kakaa a dýmkového tabáku. Přetrvávající a příjemná dochuť má nádech ořechů a obilovin.   Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
Peru Tres Mosqueteros Káva s plným tělem a mírnou aciditou díky čokoládovému fondánu s náznaky sladu a karamelu. V dlouhotrvající dochuti můžeme cítit velmi jemné nuance vlašských ořechů a pečených kaštanů.   Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč

zde je kompletní přehled programu 12/24

Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné. 

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme