ASCASO professional line

Nacházíte se zde:

velmi kvalitní stroje z produkce ASCASO Barcelona

kávovary s revoluční celonerezovou konstrukcí včetně bojleru a součástí. V naší nabídce profesionální stroje BARISTA, vlastníme i prototypy s číslem bojleru 53, 54. Díky těmto prototypům jsme se stali součástí vývoje kávovaru. Troufáme si tvrdit, že současná generace strojů BARISTA a nově BARISTA T je již bezproblémovým kávovarem v plné výbavě s LED osvětlením praconí plochy, cold touch tryskami páry a plně vybavenou řídící elektronikou v základním provedení, plně vybavené kávovary za dobrou cenu. Navíc nerezový bojler a součásti jsou méně náchylné k zavápnění, kávovary skutečně umí krásné nekompromisní espresso. Ve variantě BARISTA T můžete řídit teplotu výdeje přímo na skupině, špičkou je kávovar BIG DREAM - multibojler, který získal řadu ocenění mimo jiné za inovativnost.

                    


BIG DREAM Vytvořili jsme energeticky úsporný, dlouhotrvající a hygienický kávovar vybavený všemi funkcemi pro výrobu vynikající kávy espresso. Zveme vás, abyste přišli a objevili realitu našeho velkého snu - BIG DREAM. 100 let, kdy došlo k obrovskému vývoji, pokud jde o design, vnější materiály a elektronická zařízení, která usnadňují a zlepšují extrakci kávy… Přesto se uvnitř, v srdci stroje, už více než jedno století nic nestalo. Mosaz a měď jsou stále hlavními složkami kávovarů. Technické vlastnosti těchto materiálů nám říkají, že tepelná stabilita, energetická účinnost, mechanická odolnost a přilnavost vápenných usazenin k součástem nemůže být optimální. Takže… proč nehledat to nejlepší? Náš technický tým specializovaných inženýrů věnoval tomuto úkolu více než čtyři roky. Chtěli jsme se vyvíjet. Změnit 100 let historie. Byly tam další možnosti a byly lepší. V naší továrně v Barceloně jsme vytvořili změnu: o více než století později jsme vyrobili první kávovar, který se vyhýbá konvenčním materiálům z minulého století a nahrazuje je zcela nerezovou ocelí. První kávovar na světě, ve kterém je 100% součástí vyrobeno z nerezové oceli.
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: od 303 445 Kč
ASCASO BARISTA T Designdrobnosti, které definují vynikající výsledek Od technologie E-61 po TPřehodnocení tradice. Udržitelné inženýrství.Společnost se mění. Ani výrobci, ani inženýři ani průmysloví inženýři nevymýšlejí nové potřeby. Je to společnost, která požaduje produkty, které jsou udržitelnější se zlepšenou energetickou účinností, snadnějšími používáním a delší životností. V těchto nových časech je to profesionální barista, který požaduje inovativní výrobky bez kompromisů K PŘÍPRAVĚ DOKONALÉHO ESPRESSA. Tým inženýrů v Ascaso strávil několik let snahou rozlišovat a zdokonalovat naše kávovary na espresso. To nás vedlo k přehodnocení našeho přístupu k tradici. Ukotvit pevně projekty v oblasti udržitelného inženýrství. V 60. letech přinesl vývoj skupiny E-61 inovace do světa espressa. Byl to okamžitý úspěch a stal se jedním z nejpoužívanějších systémů v historii espresso kávy. I dnes ho mnoho výrobců stále používá nebo pracuje s jeho principy. Ale téměř o 60 let později jsme museli hledat novou technologii, která by řešila nedostatky starého.
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: od 82 227 Kč
ASCASO BARISTA PRO Profesionální. Velmi robustní.Ideální pro provozy se středně vysokou konzumací kávy. Řada Barista je ideálním řešením pro všechny typy zařízení na konzumaci kávy v profesionálním prostředí: nízká, střední nebo vysoká, takže je vhodná pro všechny komerční aplikace. Je vybavena technologií bojleru E-61 a termosiphonickým cirkulačním systémem. Vyrábí se z mimořádně kvalitních materiálů: bojler (velká kapacita), armatury, odpory a čerpadla jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 316 a další komponenty jsou na špičkové úrovni předních světových značek.Nabízí minimalistický a funkční design a vynikající kvalitu kávového šálku.
Dostupnost:
do 2 týdnů
Cena s DPH: od 68 413 Kč
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme