výběr profesionálního kávovaru aneb proč nemáte profesionální pákový kávovar "jen za 400tis" skladem?

Nacházíte se zde:
  • Hlavní strana
  • blog
  • Příspěvek: výběr profesionálního kávovaru aneb proč nemáte profesionální pákový kávovar "jen za 400tis" skladem?

výběr profesionálního kávovaru aneb proč nemáte profesionální pákový kávovar "jen za 400tis" skladem?

proč nemáte profesionální pákový kávovar "jen za 400tis" skladem  ?

náš důvod je jednoduchý..

u většiny výrobců profesionálních kávovarů je možnost „customizace“ nebo lépe řečeno úpravy dle přání zákazníka. Proč tedy mít kávovar skladem, když si můžete zvolit výbavu sami při objednání do výroby..

Každý z výrobců má možnosti jak sestavit individuální nabídku pro konečného zákazníka, tak aby nemusel řešit to „ALE“. Často při objednávkách strojů naši zákazníci zejména ocení možnost mít kávovar například vybavený „autosteamerem“ (automatickým zpěňovačem mléka) Je to sice navýšení k základní ceně, ale přináší obrovský benefit ve formě vždy dokonale našlehaného, chcete li napěněného mléka s dokonalou mikropěnou. 

Pokud jsou Vaše nároky jinde a vyžadujete například maniakální dokonalé nastavení všech parametrů při extrakci, právě pro Vás jsou určeny kávovary ELEKTRA INDIE a ASTORIA STORM. Stanou se nejen ikonou Vaší kavárny a magnetem všech kávomilců. 

Pokud opravdu stavíte "kavárnu okolo kávovaru" doporučujeme kávovar ELEKTRA BELLE EPOQUE , nejen že fantasticky vypadá, ale široko daleko se o Vaší kavárně bude mluvit, ZARUČENĚ - co myslíte?:

Hledáte plně vybavený stroj s optimální cenou? Doporučujeme modely ASTORIA START, TOUCH a nebo FORMA.

Proč se tedy smířit se „skladovkou“ kde je daná výbava i třeba barva, většinou bez ohřevu hrnků, integrovaným čerpadlem, na rozdíl od možnosti si vysněný stroj objednat „na míru“? 

Nejvíce možností úprav umožňuje v naší nabídce parta designérů ORCHESTRALE, zde jsou možnosti téměř neomezené, včetně například loga Vaší kavárny na bocích kávovaru, osvětlené přední logo v případě že kávovar je směrem k zákazníkům. Plná varianta barev, možnost externího čerpadla (velmi tichý chod) plynový dohřev některých modelů, převaha dřevěných doplňků…

Pokud tedy chystáte investici – kávovar, jsme tu pro Vás. Rádi Vám pomůžeme s výběrem dle Vašich potřeb, opravdu každý provoz je individuální. Další kasamostatnou kapitolou je výběr profesionálního mlýnku kávy, tak o tom zase příště... 

Buďte jedineční s kávovarem od nás.

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro Vás.

Michal Dvořák

zakladatel a spolumajitel českého zastoupení firmy

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme