Káva

Nacházíte se zde:

Užijte si svěží chuť naší kávy

Jakou kávu u nás najdete?

 Nejběžnějším typem kávy je arabika, která tvoří až 70 % světové produkce. Takže právě tu nejčastěji pijete. Má méně kofeinu a poznáte ji podle velkých kávových zrnek. Daří se jí ve větších nadmořských výškách, kde jsou nižší teploty a méně prší. Díky tomu dozrává pomaleji a nabízí tak širokou paletu nejrůznějších chutí a vůni.

Druhým typem kávy je robusta, která roste v nižších nadmořských výškách, díky čemuž má až dvojnásobně vyšší obsah kofeinu a kyseliny chlorogenové. Proto je její chuť víc hořká a zemitá a zrnka mnohem menší. Robusta tvoří asi 25 % světové produkce a nejčastěji se pěstuje v Brazílii, Kolumbii, Vietnamu či Indonésii.


SAECO AREA OTC HSC  kávovar pro typ kapslí Nespresso® * JEDNODUCHOST Oblast OTC HSC, vývoj dokonalosti.Díky systému Saeco One Touch Cappuccino a dvojitému bojleru pro funkci High Speed Cappuccino můžete rychle získat cappuccino špičkové kvality jedním stisknutím tlačítka.Testovaný systém "Pinless Wonder" umožňuje připravit konzistentně vynikající produkt, jeden šálek za druhým, protože je navržen tak, aby v průměru vařil asi 40 šálků kávy denně.Vestavěný kapučinátor vytváří čisté a zásadní linky oblasti OTC.Praktický systém umožňuje nastavit výšku dávkovače ve třech různých úrovních, umožňuje použití všech druhů šálků a je velmi univerzální. i z našich kapslí PAVIN CAFFE typ Nespresso® můžete mít dokonalou kávu ve Vaší kanceláři nebo například v hotelové recepci...   Kapacity: 4 l vody zásobník na použité kapsle - 40 ks 2,5 l odkapávací miska Cappuccino s jedním dotykem / vysokou rychlostí Integrovaná tryska výdeje horké vody Dvojitý bojler, dvě čerpadla Kvalitní vestavěný kapučinátor 8 přímých voleb nápojů jedním dotykem  Volitelné pevné připojení vody za příplatek   Rozměry (š xh x d)280 x 380 x 480 mm Hmotnost9 kg Zdroj napájení230 V / 50 Hz Absorbovaný výkon1300 W Zdroj vodynezávislý zásobník Připojení přívodu vodyvolitelně (s přívodem vody) Zásobník na vodu4 l nádoba na použité kapsle40 ks Odkapávací zásobník2,5 l Možnost použití šálků o 3 výškách -  90-140-160 mm   volitelné příslušenství (není zahrnuto v ceně) v galerii lednice pro mléko FR7L  termonádoba na mléko
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 24 956 Kč
Zástěra Barista s náprsenkou, vyrobená z džínoviny8 kapes (6 z kůže)nastavitelný a odnímatelný kožený opasekšířka základny 58 cm - výška 82 cm
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 2 762 Kč
EspressoKapslový espresso kávovar s tlakem 19 barůNová technologie kompaktní spařovací jednotkyNový termoblok díky kterému je kávovar připraven k použití po 25 secAutomatický režim stand-by po 9 min od posledního použitíMožnost nastavení velikost kávy – 40 ml pro espresso, 110 ml pro lungosnadné vkládání a vyjímání kapslíNádobka až na 10 použitých kapslíNádobka na vodu 0,8 l
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 2 790 Kč
Zástěra Barista s náprsenkou, vyrobená z látky8 kapesnastavitelný a odnímatelný kožený opasekšířka základny 58 cm - výška 82 cm
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 2 025 Kč
Vybraná a certifikovaná káva s obzvláště jednolitým tvarem a barvou, pocházející z certifikovaného ekologického zemědělství, která espresu dodá velmi jemné a rafinované tóny, doplněné svěží typickou kyselostí nejlepších odrůd Arabicy.
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
do 2 týdnů
Cena s DPH: 1 025 Kč
100% gourmet arabica Nejprestižnější a nejvybranější odrůdy kávy Arabica, s obzvláště homogenním tvarem a barvou pro unikátní špičkové směsi. Výsledkem je výjimečně sladké a sofistikované espreso, typické pro nejlepší prané kávy Arabica s velmi elegantní a vyváženou kyselostí, ideální pro ty nejnáročnější znalce espresa.
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
do 2 týdnů
Cena s DPH: 1 025 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks varianta Rosso expresso
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 120 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks varianta Blu expresso
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 120 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks kávové PODy Extra deka 150 ks bezkofeinová káva
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 120 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks varianta Full Cream
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 1 120 Kč
kávové kapsle Rosso expresso Nespresso® kompatibilní 100 ks balení 100 ks
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 999 Kč
kávové kapsle Blu expresso Nespresso® kompatibilní 100 ks Arabica 100% balení 100 ks
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 999 Kč
Směs pečlivě vybrané kávy Arabica s obzvláště jednolitým tvarem a barvou; espresu dodá velmi jemný a harmonický charakter, dokonalá harmonie bohatých květinových a ovocných tónů s jedinečnou chutí.
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 890 Kč
Pečlivě vybraná směs kávy určená spotřebitelům, kteří mají rádi chuť a aroma kávy bez kofeinu. Směs, která si zachová charakteristiky espresa. Obsah kofeinu méně než 0,1 %.
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 766 Kč
Pečlivě vybraná směs kávy s obzvláště jednolitým tvarem a barvou; espresu dodá kromě jiného velmi jemný, harmonický a rafinovaný charakter a tělo spolu s extrémně sametovou pěnou. Naše nejoblíbenější kavárenská směs s malým obsahem robusty pro vyvážení chuti.
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 745 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 814 Kč
Pečlivě vybraná směs kávy s jednolitým tvarem a barvou; espresu dodá kromě jiného harmonický a pevný charakter, jakož i plné tělo spolu s velmi sametovou pěnou, dokonalá rovnováha jemnosti a živosti.
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 662 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 670 Kč
Pečlivě vybraná směs kávy dodá espresu harmonický a obzvláště jednoznačný charakter, plné a intenzivní tělo spolu s velmi atraktivní pěnou.
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 538 Kč
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 596 Kč
Pečlivě vybraná směs kávy dodá espresu obzvláště jednoznačný charakter s plným a intenzivním tělem. Směs, která zdůrazní pěnu v šálku. Velmi vhodná jako snídaňová káva především pro hotely
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 466 Kč
Pánská košile s dlouhým rukávem. Klasický stajatý límec s knoflíčkem. Náprsní kapsa na levé straně. Zapínaní na sedm knoflíků v barvě košile. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna - popelín Gramáž: 130 g/m2 Balení: 1ks v sáčku, 36ks v kartonu barva bílá, černá, azurové modrá, granátová, námořnická modrá velikost M-3XL možnost výšivky, potisku, pro více informací nás prosím kontaktujte
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 482 Kč
Indie Monsonato AA Velmi chutná káva se středním tělem a lehkými, příjemnými náznaky kadidla. Dochuť je klasická s tóny orientálních koření. Srpen - září 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
v prodeji od
Cena s DPH: 456 Kč
BRASIL GUSTO ANTICO  Pro kávu je charakteristické plné tělo a výrazná chuť po čokoládě, která představuje typickou vlastnost brazilských káv. V podtónech najdeme sušené ovoce. V dochuti jsou loupané mandle a náznaky sladu.    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
  CUBA Serrano Lavado Pro kávu je charakteristické plné tělo s podtóny kakaa a dýmkového tabáku. Přetrvávající a příjemná dochuť má nádech ořechů a obilovin.   Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 456 Kč
Peru Tres Mosqueteros Káva s plným tělem a mírnou aciditou díky čokoládovému fondánu s náznaky sladu a karamelu. V dlouhotrvající dochuti můžeme cítit velmi jemné nuance vlašských ořechů a pečených kaštanů.   Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 456 Kč
Kolumbie Supremo Rio Magdalena Plná tělo, káva střední acidity charakteristická vůní po karamelizovaných citrusech, zralých švestkách a sušených datlích. Překvapí chuť kakaového fondánu a hrozinek, která vydrží dlouho v ústech. Duben - květen 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 456 Kč
Costarica San Rafael Tarrazu Káva s výraznějším tělem a rafinovanou aciditou charakteristickou citrusovými tóny. Dlouhotrvající dochuť kávu obohacuje nádechem čokoládového fondánu a koření. Červen - červenec 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
v prodeji od
Cena s DPH: 456 Kč
NEPÁL  MOUNT EVEREST SUPREME  Káva s výraznějším tělem a nízkou kyselostí v chuti kombinuje kakaový fondán, se stopami rebarbory a hořce. Dozvuk chuti kávy nabídne pryskyřičnou stopu borovice mugo.    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 450 Kč
100% robusta - krémová káva s vysokým obsahem kofeinu. Pečlivě vybraná směs kávy dodává espresu charakter a silné, nezaměnitelné tělo. Směs, která zdůrazní pěnu espresa v šálku. Velmi vhodná jako snídaňová káva především pro hotely
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 404 Kč
Dámská košile s dlouhým rukávem. Košile má klasický límec s 1 knoflíkem a náprsní kapsu na levé straně. Zapínání na sedm knoflíků v barve košile. Tvarovaný dolní kraj, jednoduchá údržba. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna - popelín Gramáž: 130 g/m2 Balení: 1ks v sáčku, 36ks v kartonu barva bílá, černá možnost výšivky, potisku, pro více informací nás prosím kontaktujte
Dostupnost:
do týdne
Cena s DPH: 457 Kč
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 374 Kč
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 300 Kč
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 220 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 200 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 200 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 180 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 180 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 150 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 150 Kč
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 150 Kč
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 150 Kč

Užijte si svěží chuť naší kávy

Jakou kávu u nás najdete?

 Nejběžnějším typem kávy je arabika, která tvoří až 70 % světové produkce. Takže právě tu nejčastěji pijete. Má méně kofeinu a poznáte ji podle velkých kávových zrnek. Daří se jí ve větších nadmořských výškách, kde jsou nižší teploty a méně prší. Díky tomu dozrává pomaleji a nabízí tak širokou paletu nejrůznějších chutí a vůni.

Druhým typem kávy je robusta, která roste v nižších nadmořských výškách, díky čemuž má až dvojnásobně vyšší obsah kofeinu a kyseliny chlorogenové. Proto je její chuť víc hořká a zemitá a zrnka mnohem menší. Robusta tvoří asi 25 % světové produkce a nejčastěji se pěstuje v Brazílii, Kolumbii, Vietnamu či Indonésii.

Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme