Zrnková i mletá

Nacházíte se zde:

káva 100% BIO arabica PAVIN CAFFE 100% bio Vybraná a certifikovaná káva s obzvláště jednolitým tvarem a barvou, pocházející z certifikovaného ekologického zemědělství, která espresu dodá velmi jemné a rafinované tóny, doplněné svěží typickou jemnou kyselostí nejlepších odrůd Arabicy. V naší BIO směsi používáme výhradně kávy z plantáží v Mexiku.  Mexiko je typická oblast pěstování kávy malými farmáři kteří hospodaří dle zásad BIO pěstování. Káva se pěstuje na plantážích v nadmořské výšce 1500 - 2000 m, vyznačuje se vetšími zrny a je oblíbená zejména pro espresso směsi, velmi vhodná také pro alternativní přípravy. Díky pěstování ve vyšších nadmořských výškách vyniká citronově jablečnou aciditou a vyváženou sladkou chutí čokolády a karamelu. 
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 139 Kč
káva zrnková 100% gourmet arabica Eccelso Jedinečná směs výběrových káv Arabica především z kávových plantáží Hondurasu, Nikaraguyi, Guatemaly a Kolumbie káva je předurčena svým výběrem nejkvalitnějších zrn pro přípravu tradičního italského espressa nebo ristretta Výsledkem výběru kávových odrůd je výjimečně sladké a sofistikované espreso, typické pro nejlepší kávy Arabica s velmi elegantní a vyváženou kyselostí, ideální pro ty nejnáročnější znalce espresa. 
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 139 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks varianta Full Cream
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 1 120 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks varianta Blu expresso
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 120 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks kávové PODy Extra deka 150 ks bezkofeinová káva
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 120 Kč
oblíbené PODy pro systém POD E.S.E.  balení 150 ks varianta Rosso expresso
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 1 120 Kč
kávové kapsle Rosso expresso Nespresso® kompatibilní 100 ks balení 100 ks
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 999 Kč
kávové kapsle Blu expresso Nespresso® kompatibilní 100 ks Arabica 100% balení 100 ks
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 999 Kč
PŮVODNÍ RECEPTURA od roku 1950 absolutní odkaz na rok založení firmy PAVIN CAFFE, touto směsí vše začalo...  Naše směs káv odrůdy Arabica pro GRANI D ORIENTE je především z kávových plantáží Brazílie, Kolumbie a Peru Kávová zrnka s obzvláště jednolitým tvarem a barvou; espressu dodá velmi jemný a harmonický charakter, dokonalá harmonie bohatých květinových a ovocných tónů s jedinečnou chutí. Typické italské espresso. 
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 989 Kč
káva Extra deka - bezkofeinová 100% arabica Obsah kofeinu méně než 0,1 %.  Naše směs káv odrůdy Arabica pro kávu EXTRADEKA je především z kávových plantáží Kolumbie a Brazílie Typické italské espresso bez kofeinu. Pečlivě vybraná směs kávy určená spotřebitelům, kteří mají rádi chuť a aroma kávy bez kofeinu. Směs, která si zachová charakteristiky espressa. Velmi vyhledávaná káva pro nastávající maminky, které si nedokáží bez kávy představit den a také pro milovníky kávy, kteří z nějakého důvodu museli opustit kofein. Nebo prostě jentak pro večerní kávu na dobré sny :-) 
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
do měsíce
Cena s DPH: 851 Kč
káva Superbar - směs arabica a robusta   Vyvážená směs pro dokonalé espresso, kterému dodává velmi jemný, harmonický a rafinovaný charakter a tělo spolu s extrémně sametovou pěnou. Naše nejoblíbenější kavárenská směs s malým obsahem robusty pro vyvážení chuti. Naše směs káv odrůdy Arabica pro SUPERBAR je především z kávových plantáží Brazílie, Kolumbie a Peru, do směsi SUPERBAR používáme také malé množství Robusty z kávových plantáží Indie  
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 828 Kč
káva Espressobar - směs arabica a robusta Vynikající směs pro dokonalé espresso, kterému dodává velmi jemný, harmonický a rafinovaný charakter a plné tělo spolu s velmi sametovou pěnou, dokonalá rovnováha jemnosti a živosti. Naše nejprodávanější kavárenská směs. Naše směs káv odrůdy Arabica pro ESPRESSOBAR je především z kávových plantáží Brazílie, Kolumbie a Peru, do směsi ESPRESSOBAR používáme také odrůdy káv Robusta z kávových plantáží Indie a Vietnamu.
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 736 Kč
káva EXTRABAR - směs arabica a robusta Káva EXTRABAR je především z kávových plantáží Brazílie a střední Ameriky /arabika/,  robusta je z kávových plantáží Vietnamu, Indie. EXTRABAR je složen přibližně z poloviny robusty a poloviny arabiky, jedná se tedy o silnější kávu, vynikne v mléčných nápojích. Pro vysoký obsah kofeinu, sílu chuti a vyváženou hořkost i kyselost tuto kávu doporučujeme pro restaurace, káva má vysokou pěnu, silnou vůni čokolády a velmi chutná i jako lungo - prodloužená káva.  EXTRABAR má tedy obzvláště jednoznačný charakter, plné a intenzivní tělo spolu s velmi atraktivní pěnou
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 679 Kč
káva Fullcream - směs robusta a arabica velmi silná směs káv Robusta doplněná Arabikou Káva FULLCREAM je velmi silnou směsí káv Robusta z kávových plantáží především Indie a Vietnamu doplněná kávou Arabica z plantáží Brazílie. V naší kávě FULLCREAM převažují kávy Robusta, jedná se tedy o silnější kávu, vynikne v mléčných nápojích, hodí se ale také pro přípravu velmi silného espressa. Pro vysoký obsah kofeinu, sílu chuti a vyváženou hořkost i kyselost tuto kávu doporučujeme pro restaurace, hotely i jako snídaňovou kávu pro automatické kávovary, káva má vysokou pěnu, plné tělo, silnou vůni čokolády a oříšků.  FULLCREAM již podle názvu naznačuje hustou krémovitou pěnu za každých okolností, silná káva pro všechny metody přípravy. Směs, která zdůrazní pěnu v šálku. Velmi vhodná jako snídaňová káva především pro hotely
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 518 Kč
Peru Tres Mosqueteros Káva s plným tělem a mírnou aciditou díky čokoládovému fondánu s náznaky sladu a karamelu. V dlouhotrvající dochuti můžeme cítit velmi jemné nuance vlašských ořechů a pečených kaštanů.   Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
Kolumbie Supremo Rio Magdalena Plná tělo, káva střední acidity charakteristická vůní po karamelizovaných citrusech, zralých švestkách a sušených datlích. Překvapí chuť kakaového fondánu a hrozinek, která vydrží dlouho v ústech. Duben - květen 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
BRASIL GUSTO ANTICO  Pro kávu je charakteristické plné tělo a výrazná chuť po čokoládě, která představuje typickou vlastnost brazilských káv. V podtónech najdeme sušené ovoce. V dochuti jsou loupané mandle a náznaky sladu.    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
Costarica San Rafael Tarrazu Káva s výraznějším tělem a rafinovanou aciditou charakteristickou citrusovými tóny. Dlouhotrvající dochuť kávu obohacuje nádechem čokoládového fondánu a koření. Červen - červenec 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
NEPÁL  MOUNT EVEREST SUPREME  Káva s výraznějším tělem a nízkou kyselostí v chuti kombinuje kakaový fondán, se stopami rebarbory a hořce. Dozvuk chuti kávy nabídne pryskyřičnou stopu borovice mugo.    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
Indie Monsonato AA Velmi chutná káva se středním tělem a lehkými, příjemnými náznaky kadidla. Dochuť je klasická s tóny orientálních koření. Srpen - září 2018/2019    Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
  CUBA Serrano Lavado Pro kávu je charakteristické plné tělo s podtóny kakaa a dýmkového tabáku. Přetrvávající a příjemná dochuť má nádech ořechů a obilovin.   Od roku 1950 jsme v PAVIN CAFFE‘ vždy věnovali velkou pozornost výběru nepražených kávových zrn, protože víme, že to je výchozí bod pro získání jedinečných a nezaměnitelných chutí. Vybrali jsme výrobce z dvanácti zemí s kávou špičkové kvality. Naším cílem je provést našeho zákazníka přehlídkou kávových chutí z celého světa a pomoci mu objevit specifické vlastnosti každé z nich. Prostřednictvím tohoto projektu, který potrvá celkem 24 měsíců, seznámíme naše zákazníky s unikátním kávovým monoriginem z každé vybrané země, každé dva měsíce z jiné.    Způsob přípravy espresa Espreso je výsledkem extrakce pomocí stroje na espresso, přibližně 7-9 gramů mleté kávy, kdy za 20/25 sekund je připraven šálek o objemu 20/25 mililitrů. Espreso je oblíbené pro svoji barvu sametového krému lískového oříšku a koncentraci aroma. Způsob přípravy filtrované kávy Filtrovaná káva vznikne extrakcí vody přes filtr při teplotě asi 92 °C. Množství mleté kávy je asi 60 gramů na jeden litr vody a doba extrakce se mírně liší podle použitých pomůcek. Nápoj je obzvláště ceněn pro své čerstvé a ovocné aroma. Způsob přípravy studené kávy Studenou kávu získáme extrakcí studené vody přes filtr. Množství mleté kávy je asi 80 gramů na litr vody a doba extrakce je přibližně 10 - 12 hodin. Výsledkem je nápoj se svěží a jemnou kyselostí a velmi příjemnými citrusovými tóny.
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 456 Kč
káva CREMABAR - extra silná směs káv robusta  Káva CREMABAR je velmi silnou směsí káv Robusta z kávových plantáží především Indie a Vietnamu. V naší kávě CREMABAR převažují kávy z plantáží Vietnamu, jedná se o silnější kávu, vynikne v mléčných nápojích. Pro vysoký obsah kofeinu, sílu chuti a vyváženou hořkost a žádnou kyselost tuto kávu doporučujeme pro restaurace, hotely i jako snídaňovou kávu pro automatické kávovary, káva má vysokou pěnu, plné tělo, silnou vůni hořké čokolády.  FULLCREAM 100% robusta - krémová káva s vysokým obsahem kofeinu. Pečlivě vybraná směs kávy dodává espresu charakter a silné, nezaměnitelné tělo. Směs, která zdůrazní pěnu espresa v šálku. Velmi vhodná jako snídaňová káva především pro hotely
VHODNÉ PRO:
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 449 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
Dostupnost:
info v obchodu
Cena s DPH: 207 Kč
FULLCREAM - NESPRESSO kompatibilní kapsle balení 10ks směs pečlivě vybraných zrn káv robusta obzvláště homogenního tvaru a barvy, dodává espressu velmi silné a svěží tělo a extrémně sametovou pěnou 
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 115 Kč
GRANI D ORIENTE - NESPRESSO kompatibilní kapsle balení 10ks Směs pečlivě vybrané kávy Arabica s obzvláště jednolitým tvarem a barvou; espresu dodá velmi jemný a harmonický charakter, dokonalá harmonie bohatých květinových a ovocných tónů s jedinečnou chutí.
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 115 Kč
ECCELSO - NESPRESSO kompatibilní kapsle balení 10ks směs pečlivě vybraných zrn káv arabica obzvláště homogenního tvaru a barvy
Dostupnost:
přijímáme objednávky
Cena s DPH: 115 Kč
ESPRESSO BAR - NESPRESSO kompatibilní kapsle balení 10ks Pečlivě vybraná směs kávy s jednolitým tvarem a barvou; espresu dodá kromě jiného harmonický a pevný charakter, jakož i plné tělo spolu s velmi sametovou pěnou, dokonalá rovnováha jemnosti a živosti.
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 115 Kč
EXTRA BAR - NESPRESSO kompatibilní kapsle balení 10ks Pečlivě vybraná směs kávy dodá espresu harmonický a obzvláště jednoznačný charakter, plné a intenzivní tělo spolu s velmi atraktivní pěnou.
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 115 Kč
SUPERBAR - NESPRESSO kompatibilní kapsle balení 10ks směs pečlivě vybraných zrn káv arabica obzvláště homogenního tvaru a barvy, dodává espressu velmi jemné, harmonické a svěží tělo a extrémně sametovou pěnou
Dostupnost:
skladem
Cena s DPH: 115 Kč
Jak vybrat kávu
Jak vybrat kávu
Směsi káv PAVIN CAFFE se vyrábějí metodou pražení, kterou můžeme definovat jako řemeslnou. Kávu máme vždy skladem čerstvě praženou. U žádné naší kávy nepřevažuje kyselost. Užijte si s námi espresso "made in Italy"
Jak kávu skladovat
Jak kávu skladovat
správné skladování kávy ovlivňuje její chuť a životnost. Obecně platí, že čerstvá káva je týden po otevření z originálního obalu. Nejlepší skladování je také ve speciální dóze k tomu určené. Tuto si pohodlně objednáte v našem e-shopu.
Co vše je k přípravě potřeba
Co vše je k přípravě potřeba
to je velmi rozsáhlé téma, skoro jako ve známém filmu: budete potřebovat - úpravu vody, mlýnek, kávovar, tamper, hrnky, konvičky na pěnění mléka, váhu, ale hlavně vynikající kávu na vstupu celého procesu a tu my pro Vás máme